ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Οι δυο έγιναν τρεις, ή μήπως τέσσερις;

Η αποχώρηση του Μίκαελ Ορτέγα φέρνει παίκτη, ενώ μόνο σίγουρη δεν είναι η παραμονή του Νταβίντ Ακιντόλα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

 «Αν παραμείνουν οι παίκτες που επιθυμούμε, οι επόμενες μετεγγραφές θα είναι δύο. Αν μπορέσουμε θα προσπαθήσουμε να προσθέσουμε 1-2 παίκτες που θα μας δώσουν ποιότητα στο βάθος μας. Θέλουμε έναν επιθετικό και ένα ακραίο επιθετικό. Αν έρθουν, θα πρέπει να έχουμε αποχωρήσεις ναι».

Σε κάποιες πιθανές προσθήκες, αν κρίνουμε ότι χρειάζεται, θα προσθέσουμε ποιοτικό βάθος».

Έναν παίκτη που να προσθέτει στη γραμμή, τρέξιμο και πρέσινγκ και γενικότερα επιθετική άμυνα

Δυο φράσεις από τις τοποθετήσεις του Νεόφυτου Λάρκου που έγιναν την περασμένη Παρασκευή με αντικείμενο το μετεγγραφικό. 

Μετά τη χθεσινή εξέλιξη με το Μίκαελ Ορτέγα τα πράγματα οδηγούν σε ένα δεδομένο . Ότι αδειάζει μια θέση στο δυναμικό και παράλληλα ανοίγει ο δρόμος για απόκτηση χαφ.

Χαφ που δεν θα τον αποκαλέσουμε, ούτε δεκάρι, ούτε οχτάρι ούτε εξάρι. Η αναγορά γίνεται για έναν παίκτη που να προσθέτει στη γραμμή, τρέξιμο και πρέσινγκ και γενικότερα επιθετική άμυνα.

Πέραν των δυο βασικών μετεγγραφικών εκπεφρασθέντων στόχων –φορ κορυφής και πλάγιος μεσοπεπιθετικός- υπάρχει άρα με βάση τις εξελίξεις άλλος ένας.

Προσθέστε και πιθανή ένταξη ακόμη ενός ακραίου επιθετικού αφού η παραμονή του Νταβίντ Ακιντόλα δεν είναι καθόλου σίγουρη, τότε ενδεχομένως η Ομόνοια να πάει για τετράδα.

Εγιναν γνωστές οι ημερομηνίες έναρξης του νέου πρωταθλήματος (22,23.8) και πλέον αυτό που αναμένεται,  είναι να καθοριστεί το πρόγραμμα των προκριματικών αγώνων στην Ευρώπη.

Οι αποφάσεις της ΟΥΕΦΑ θα ανακοινωθούν στις 17 του μηνός τόσο σε ότι αφορά στην ολοκλήρωση του φετινού Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ όσο και στον προγραμματισμό για την έναρξη των νέων διοργανώσεων.

Τα προκριματικά στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις αναμένεται να ξεκινήσουν όταν ολοκληρωθούν οι φετινές, ώστε να ξεκαθαρίσουν οι θέσεις των ομάδων στους προκριματικούς γύρους.

Το βασικό στάδιο, είναι δεδομένο ότι θα επιδιωχθεί να γίνει στο εξωτερικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ξέμπαρκοι...

Ξέμπαρκοι...

Έληξε ο δανεισμός τους, αλλά για την ώρα δεν μπορούν να ενσωματωθούν στις προπονήσεις των ομάδων τους
24sports team
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X