ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Ο κορμός και ο Φώτης

Μια ομάδα… σχεδόν έτοιμη

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια ανακοίνωσε προχθές την πρώτη μετεγγραφή της σεζόν 2020-2021, που μεταφράζεται ως η ένταξη του Φώτη Παπουλή στην ομάδα. Δεν θα αργήσει η προσθήκη του Κίκο.

Μένουμε στον…σίγουρο. Τον Ελλαδίτη. Το ημερολόγιο σήμερα δειχνει πρώτη Ιουλίου, (καλό μήνα να έχουμε και ελπίζουμε να μην παραμείνει η φράση ως ευχή γιατί εδώ και αρκετούς μήνες, μόνο κακά βλέπουμε), με τις «πράσινες» αγωνιστικές υποχρεώσεις, covid 19 επιτρέποντος, να αρχίζουν στις 18-19 Αυγούστου με τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λινγκ, της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ακολουθούσης (22-23 Αυγούστου με την κλήρωση να έχει οριστεί μόλις χθες για τις 12 Ιούλη). Μετά υπάρχει στο πρόγραμμα ο δεύτερος προκριματικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης που είναι προγραμματισμένος για τις 25-26 Αυγούστου.

Ελάχιστα είναι τα «κομμάτια του παζλ» που… λείπουν

Με βάση το σενάριο που κατέγραψε χθες ο Δημήτρης Χριστοφόρου, υπάρχει περίπτωση η Ομόνοια να αρχίσει την Ευρωπαική της προσπάθεια στο Β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λινγκ.

«To cut a long story short» που λένε και οι Αγγλοι η Ομόνοια ενδέχεται να αρχίσει τους αγώνες της μια βδομάδα μετά από τότε που ορίζει το…αρχικό πλάνο. Δηλαδή στις 22-23 Αυγούστου. Ας μείνουμε όμως στις 18-19 Αυγούστου.

Πενήντα μέρες πριν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις η Ομόνοια είναι η …περυσινή, συν ο Φώτης Παπουλής που ξέρει το ποδόσφαιρο μας σαν την παλάμη του. Προστίθεται συντομότατα και ο Κίκο που είναι επίσης οικείος με το χώρο.

Μένουν ένας φορ, (υπάρχει άλλος ένας βαρβάτος), ένας πλάγιος, (Ακιντόλα ή κάποιος άλλος) και ποδοσφαιριστές καταλόγου Β’. Εννοείται ότι η διαδικασία των μετεγγραφών δεν είναι στατική.

Η ουσία είναι μια. Ο βασικός κορμός της περσινής χρονιάς έμεινε και προστέθηκε ο Φώτης Παπουλής.

Ελάχιστα είναι τα «κομμάτια του παζλ» που… λείπουν.

Μια μεγάλη ομάδα που αυτήν τη φορά εισέρχεται στο πρωταθλημα ως διεκδικήτρια του τίτλου, είναι ήδη σχεδόν φτιαγμένη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Μέτωπο κατά Αργυρού

Μέτωπο κατά Αργυρού

Προκύπτουν αντιδράσεις από ομάδες για την πρόθεση της ΚΟΠ να τον τοποθετήσει στο πόστο του εκπαιδευτή
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
Ξέμπαρκοι...

Ξέμπαρκοι...

Έληξε ο δανεισμός τους, αλλά για την ώρα δεν μπορούν να ενσωματωθούν στις προπονήσεις των ομάδων τους
24sports team
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X