ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Νηνεμία που μεγαλώνει την αγωνία

Ο κόσμος περιμένει κινήσεις τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η προσπάθεια στην Ομόνοια είναι επικεντρωμένη στην ενίσχυση του δυναμικού της ομάδας στην οποία έχουν ενταχθεί μέχρι τώρα δυο ποδοσφαιριστές. Οι Εβάντρο Κόστα και Γιάννης Μασούρας.

Τα κενά αναμένουν …πλήρωση, με την ομάδα να έχει στο ρόστερ αυτή τη στιγμή 13 μη Κύπριους παίκτες. Σε αυτούς δεν περιλαμβάνονται οι Ρομάν Μπεζούς, Αλεξάντερ Φράνσον και Μορέτο Κασάμα. Είναι δεδομένο ότι ο Ουκρανός δεν θα δηλωθεί, τραυματισμού ένεκα, ενώ υπάρχει η πρόθεση αποδέσμευσης από τα συμβόλαια των δυο άλλων παικτών οι οποίοι όπως έχει δείξει η πράξη δεν ανταποκρίνονται στις αγωνιστικές απαιτήσεις.

Είναι αναγκαίο να υπάρξει ενίσχυση με φόντο την έναρξη της προετοιμασίας στις 24 Ιούνη και την αναχώρηση για το Κίελτσε κατά την πρώτη μέρα του Ιούλη.

Η ενίσχυση της ομάδας σε καίριες θέσεις σε όλες τις γραμμές βρίσκεται σε κατάσταση εκκρεμότητας, φτάνοντας στα μέσα του Ιούνη. Θεωρητικά, οι «πράσινοι» έχουν (ακόμη) το πλεονέκτημα της ύπαρξης χρονικών περιθωρίων, στην πραγματικότητα όμως πέρασε διάστημα ενός σχεδόν μήνα  από τον τελικό και δεν διαπιστώνεται αξιοσημείωτη εξέλιξη στο μετεγγραφικό πεδίο.

Η λέξη «αξιοσημείωτη» γράφεται με διττή σημασία. Και αριθμητικά, αλλά κυρίως απόκτησης παικτών που να δίνουν την αίσθηση ότι ανταποκρίνονται στο ιδιαίτερο βάρος, του ονόματος και των στόχων της ομάδας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση