ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
14° Λευκωσία,
07 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ομόνοια: Να βγει από αυτήν τη ρότα…

Η ομάδα πρέπει να ξαναβρεί ρυθμό αρχίζοντας από αύριο

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Ζιόρντι Γκόμεθ, Φουάντ Μπασιρού, Μιξ Ντίσκερουντ είναι και οι τρεις ξανά …κανονικά στη διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ για το αυριανό ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ. Μια τριάδα μέσων που αποτελούν εξτρά όπλα για το Νορβηγό.

Το να λέμε όμως ότι η παρουσία τους αλλάζει τα δεδομένα για την Ομόνοια, είναι άστοχο. Το πρόβλημα της Ομόνοιας είναι μέχρι στιγμής, συνολικό. Η κατάσταση ύφεσης δεν οφείλεται στις απουσίες. Οι απουσίες είναι μία αιτία της κατάστασης, αλλά δεν είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι η ομάδα μέχρι τώρα δεν έχει τη συνοχή, την οργάνωση, τη δύναμη, την αντοχή και την αρμονική λειτουργία ενός συνόλου που κάνει πρωταθλητισμό. Είναι απορυθμισμένη. Πρέπει να αρχίσει να ρυθμίζεται ξανά. Να δείξει ότι επανέρχεται. Να αρχίσει να αλλάζει ρότα. Ας αρχίσει από αύριο.

Πρέπει να αρχίσει να ρυθμίζεται ξανά

Ο Χενινγκ Μπεργκ προετοιμάζει την ομάδα του έχοντας πλέον και όλους τους διεθνείς στη διάθεσή του. Δεν υπολογίζει τους τραυματίες Γιάννη Κούσουλο, Ερικ Μποτεάκ και τον τιμωρημένο Αμπντουλαχί Σέχου.

Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που έπαιξε κατά του Ολυμπιακού. Πέραν βέβαια της επιστροφής των Ζιόρντι Γκόμεθ και Φουάντ Μπασιρού.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση