ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Μήνυμα ισχύος με το καλημέρα

Θετικές παρουσιάζονται οι προοπτικές για τη νέα σεζόν

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Πρώτο ματς μετά από πέντε μήνες και μάλιστα μετά από καραντίνα με τη θερμοκρασία να βαρά σαραντάρι. Ηταν η εμφανής η επίδραση της ζέστης στους ποδοσφαιριστές. Λογικά δεν κρίνεται η εικόνα, άνκαι σε κάποιες στιγμές είδαμε …περυσινές εικόνες. Που οφείλονται στην ποιότητα που είναι σταθερή, ανεξαρτήτως ετοιμότητας. Αν για παράδειγμα πεις τώρα στο Μίμη Δομάζο να πασάρει θα το κάνει με την ίδια ακρίβεια που το έκανε όταν έπαιζε ποδόσφαιρο. Αυτά δεν αλλάζουν.

Ο Χένινγκ Μπεργκ χρησιμοποίησε 23 ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων και δυο δεκαεξάρηδες ( τον Ανδρέα Σάββα και τον Κωνσταντίνο Βενιζέλο, με τον πρώτο να είναι ενδεκαδάτος μαζί με το Λοίζο Λοίζου που είναι δεκαεφτά όπως και ο Αγγελος Ζευκής που μπήκε ως αλλαγή). Ακριβώς επειδή είναι ο Μπεργκ που δεν είναι… φοβικός, θα το κάνει και στο πρωτάθλημα. Οι νεαροί δεν θα είναι μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Γενικότερα στο χθεσινό ματς φάνηκε η πληθώρα των ποιοτικών παικτών της ομάδας που αναμένεται να αυξηθούν με την ενίσχυση

Γενικότερα στο χθεσινό ματς φάνηκε η πληθώρα των ποιοτικών παικτών της ομάδας που αναμένεται να αυξηθούν με την ενίσχυση. Το υλικό ακόμη και χωρίς ενίσχυση, ποιότητας ένεκα, είναι ισχυρότατο. Πρακτικά και όχι θεωρητικά. Βέβαια με αυτήν τη διαπίστωση δεν ισχυρίζεται κανείς ότι δεν πρέπει να γίνει ενίσχυση.

Αξιοσημείωτη κρίνεται η επανεμφάνιση του Φαμπιάνο μετά από τις 15 Ιανουαρίου μέρα που είχε τραυματιστεί και αποχωρήσει στο ματς κυπέλλου με τον Ερμή.

Και φυσικά η θετικότατη η εμφάνιση του νεοφερμένου Φώτη Παπουλή που πέραν της γενικότερης «σφραγίδας» που άφησε, άνοιξε την αυλαία των γκολ έστω και σε ανεπίσημο ματς. Ντεμπούτο έκανε και ο Κίκο.

Με το καλημέρα το μήνυμα στάληκε  προς όλους τους αποδέκτες. Η Ομόνοια θα είναι και φέτος ισχυρή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X