ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Με το γνωστό στυλ στην Τούμπα

Ο Μπεργκ αναμένεται να κάνει αυτό που κάνει σε όλα τα εκτός έδρας ματς στην Ευρώπη

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Πρώτο ματς της Ομόνοιας μεθαύριο Πέμπτη για τους όμιλους του Γιουρόπα Λινγκ. Αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Είναι όντως μια ιστορική μέρα για την Ομόνοια γιατί θα αγωνιστεί σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά.

Είναι αυτονόητο ότι στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η νίκη ή η ισοπαλία.

Αυτό ο τρόπος παιχνιδιού αποτελεί στη συγκεκριμένη περίπτωση ανάγκη και όχι φοβική προσέγγιση του αγώνα

Ένα θετικό αποτέλεσμα στην αρχή της προσπάθειας θα είναι ένα πολύ ενθαρρυντικό γεγονός για τους «πράσινους» ενόψει της συνέχειας των αγώνων στον όμιλο.

Ο Χένινγκ Μπεργκ από πλευράς τρόπου αντίκρυσης του αγώνα αναμένεται να κάνει αυτό που κάνει σε όλα τα εκτός έδρας ματς στην Ευρώπη. Θα επιλέξει ένα σχήμα το οποίο περισσότερο θα έχει ως στόχο το να περιορίσει τον αντίπαλο και να προσαρμόσει τα θέλω του πάνω σε αυτά πού ξέρει ότι ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει.

Ο Νορβηγός αναμένεται να παρουσιάσει μία ομάδα που θα έχει πρωτίστως ως στόχο να περιορίσει το παιχνίδι του αντιπάλου. Αυτό θα γίνει μέσω της ατσάλινης ανασταλτικής λειτουργίας, της φραγής των διαδρόμων και των… διαβάσεων προς την εστία του Φαμπιάνο, το κλέψιμο μπάλας και τη γρήγορη μετάβαση στην επίθεση.

Αυτός ο τρόπος παιχνιδιού αποτελεί στη συγκεκριμένη περίπτωση ανάγκη και όχι φοβική προσέγγιση του αγώνα.

Αντιθέτως οφείλει να είναι εκείνη που θα προσπαθεί να ορίσει το τέμπο των αγώνων στους αγώνες του Κυπριακού πρωταθλήματος, (προχθές δεν το έκανε), αλλά και στους εντός έδρας Ευρωπαϊκούς της αγώνες εκτός αν παίζει με κάποιο μεγαθήριο.

Οι μεγάλες ομάδες, στο πρωτάθλημα που αγωνίζονται έχουν ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Δεν το αλλάζουν και επί της ουσίας ξέρουν να το υπηρετήσουν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση