ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Με το λαό να άρει το εμπόδιο

Παρατάσσεται με αξιώσεις στο «Αρένα»

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Να το πρώτο ντέρμπι για την Ομόνοια που σήμερα (6μμ) τίθεται αντιμέτωπη με την ΑΕΚ εκτός έδρας συνοδευόμενη από 660(;) οπαδούς της. Τόσα ήταν τα εισιτήρια που δόθηκαν στην ομάδα αλλά εκτιμάται ότι θα είναι περισσότεροι  οι Ομονοιάτες σήμερα στο «ΑΕΚ Αρένα».

Το ματς είναι διαφορετικό από τα δύο προηγούμενα με Δόξα και Νέα Σαλαμίνα, που δίνουν μέχρι τώρα απόλυτη συγκομιδή στην ομάδα της Λευκωσίας. Φέρει –το ματς- μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, ενώ η Ομόνοια λογικά περιμένει ένα αντίπαλο που θα επιδιώξει την κατοχή της μπάλας. Άλλωστε αυτό κάνει πάγια, διατηρούσα παράλληλα τον κορμό της τις τελευταίες σεζόν.

Εντός αποστολής για πρώτη φορά και οι Φάνος Κατελάρης, Τόμας Χούμποτσαν

Άρα ο στόχος είναι ματαιώσει αυτό το πλάνο, εφαρμόζουσα το ανάλογο πλάνο-αντίδοτο. Εννοείται ότι μέρος του… σχεδίου είναι η άσκηση έντονης πίεσης στον αντίπαλο έτσι ώστε να επιβάλει ρυθμό και να μην αφήσει αφύλαχτες διαβάσεις, που είναι γεγονός ότι παρατηρήθηκαν στα δυο πρώτα ματς.

Η συγκεκριμένη έδρα δεν της «βγαίνει» της Ομόνοιας.  Στους αγώνες ΑΕΚ-Ομόνοια που έγιναν στο «ΑΕΚ Αρένα», (λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2016), δεν κατάφερε να φύγει ποτέ με το διπλό από την Λάρνακα. Σε έξι αγώνες μετράει 5 ήττες και μία ισοπαλία. Οι αριθμοί λένε κάποια πράγματα αλλά είναι αυτονόητο ότι δεν καθορίζουν το αποτέλεσμα κανενός ματς. Το αποτέλεσμα καθορίζουν τα συγκεκριμένα γεγονότα του εκάστοτε αγώνα.

Στην αποστολή βρίσκονται 22 ποδοσφαιριστές. Εντός αποστολής για πρώτη φορά και οι Φάνος Κατελάρης, Τόμας Χούμποτσαν. Δυο θα αποκλειστούν, για να παραμείνει η 20άδα.

Ο Νορβηγός στις δηλώσεις του για το σημερινό ματς είπε ότι υπάρχει ευελιξία στην ομάδα. Αυτό πιθανό να… δείχνει αλλαγές σε σχέση με το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα.

Πιθανή ενδεκάδα: Ουζόχο, στο τέρμα, στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά Περέιρα, Λούφτνερ, Λάνγκ, Λέζιακς, στο κέντρο Τζ. Γκόμεθ, Κούσουλος, Τιάγκο πιο μπροστά. Στην επίθεση, Εζρα στα αριστερά, Μποτεάκ στα δεξιά, Ντάρμπισαιαρ στην κορυφή.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ξενέρωμα (vid)

Ξενέρωμα (vid)

Δεν πήρε καμιά ομάδα αυτό που καιγόταν για να πάρει
24sports team
 |  ΑΕΛ
X