ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Με «σύμμαχο» το μομέντουμ

Στόχος η τρίτη σερί νίκη

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η Ομόνοια θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ που έχει, αυτήν τη στιγμή και να πετύχει την τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα.

Το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα είναι δύσκολο και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για τα επίτευξη του στόχου. Το μομέντουμ αφορά την πτυχή των νικηφόρων αποτελεσμάτων που προήλθαν μέσα από ανατροπή ( ψυχολογία, δυναμική) και όχι την εικόνα, που επείγει να βελτιωθεί.

Η Νέα Σαλαμίνα είναι πιο επιθετικογενής ομάδα από τον Εθνικό και Οθέλλο έχει το πλεονέκτημα ότι αγωνίζεται στην έδρα της και θα ψάξει αντίδραση μετά την ήττα που γνώρισε από την Πάφος FC. O όρος «επιθετικογενής» δεν μεταφράζεται με το ότι η Νέα Σαλαμίνα θα παίξει ανοικτά και θα προσπαθήσει να κυριαρχήσει, αλλά με το ότι αποδεδειγμένα έχει περισσότερες επιθετικές αρετές από τους δυο προηγούμενους αντίπαλους και είναι σε θέση να εκδηλώσει περισσότερες και πιο επικίνδυνες επιθέσεις προς την εστία του Φαμπιάνο.

Ωστόσο, ο Σωφρόνης Αυγουστή ξέρει τι έχει να αντιμετωπίσει και δεν έχει πρόθεση να προχωρήσει σε αλλαγή ως προς τον τρόπο που θα προσεγγίσει το ματς Το στοιχείο στο οποίο δίνει βαρύτητα είναι η (πιο) συμπαγής άμυνα και η αξιοποίηση χώρων στην εκδήλωση επιθέσεων είτε σε set παιχνίδι, είτε στο transition παράλληλα με την προσπάθεια επιβολής ενός γρήγορου ρυθμού στον αγώνα, καθώς αυτό θα είναι προς το συμφέρον της Ομόνοιας που είναι επικίνδυνη και αποτελεσματική στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Τα προβλήματα είναι αρκετά. Μόνο ο Γιάννης Κούσουλος είναι διαθέσιμος. Ανταμ Μάθιους, Νικόλας Παναγιωτου, Ανδρόνικος Κακουλλής και Βέλικο Σίμιτς έχουν πρόβλημα τραυματισμού και η κατάστασή τους για την ώρα δεν εμπνέει σιγουριά για συμμετοχή. Ο κήπερ Χαράλαμπος Κυριακίδης αναμένεται ότι θα μείνει αρκετό καιρό εκτός ομάδας.

Οι Χαράλαμπος Χαραλάμπους και Σαιντού Αλιούμ, αποφασίστηκε όπως απουσιάσουν στο μεθεπόμενο παιχνίδι της ομάδας με την Καρμιώτισσα.

  Τρεις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Σωφρόνης Αυγουστή, που αποφασίστηκε όπως χάσει και αυτός το ματς με την Καρμιώτισσα. Συνεπώς, θα είναι κανονικά στον πάγκο κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση