ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Κίκο, με δικούς της όρους

Το «τριφύλλι» ασχολείται με το θέμα μεν, αλλά…

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Εντάξει δεν υπάρχει ιδιαίτερη βιασύνη, αλλά στην Ομόνοια θέλουν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με την περίπτωση του Κίκο. Θετικά η αρνητικά. Οι «μαυροπράσινοι» φέρονται να αξιώνουν ένα χρηματικό ποσό καθώς όπως ισχυρίζονται ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο μαζί τους. Ο μάνατζερ του παίκτη όμως λέει άλλα. Και φυσικά η Ομόνοια έχει ψάξει τη νομική υφή του θέματος και γνωρίζει πως έχουν τα πράγματα.

Το τελευταίο που θέλει να κάνει αυτή τη στιγμή η Ομόνοια που έχει ομάδα… σχεδόν έτοιμη από πέρυσι και πάει μέχρι τώρα πρίμα με το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν είναι να εμπλακεί σε αχρείαστες ιστορίες για έναν παίκτη που στο κάτω κάτω, ούτε Μέσι είναι, ούτε Ρονάλντο.

Για ρεζέρβα του Γιαν Λέζιακ τον θέλει η ομάδα σχεδιασμού, ενώ υπό προυποθέσεις, ενίοτε, θα του δίνεται και κάποιος διαφορετικός ρόλος

Διαβάστε  επίσης: Ομόνοια: Η κίνηση που ξεπερνά τα όρια

Για ρεζέρβα του Γιαν Λέζιακ τον θέλει η ομάδα σχεδιασμού, ενώ υπό προυποθέσεις, ενίοτε, θα του δίνεται και κάποιος διαφορετικός ρόλος.

Σαν το συγκεκριμένο –που δεν είναι κακός παίκτης - στο μετεγγραφικό παζάρι υπάρχει πληθώρα παικτών. Παρ΄ολα αυτά, και παρότι γνωρίζουσα ότι οι πιθανότητες να ενταχθεί σε αυτήν ως ελεύθερος είναι αρκετές, (είπαμε ότι έψαξε το θέμα), η Ομόνοια σε μια προσπάθεια να «αγοράσει το μπελά», που λένε, προσφέρει ένα ποσό στον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Χριστόφορος Τορναρίτης επιμένει να δείχνει να μην καταλαβαίνει ότι το επάνω χέρι στην υπόθεση δεν το έχει αυτός και αξιώνει περισσότερα λεφτά.

Η Ομόνοια, όπως πληροφορούμαστε, αν θα προχωρήσει τελικά για να κλείσει τον παίκτη, θα το κάνει με τους δικούς της όρους.

Αλλιώς…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση