ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Κανείς δεν έχει λόγο να ανησυχεί

Οι μέρες περνούν χωρίς μετεγγραφή, αλλά το θέμα δεν ..καίει

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Εισήλθαμε στην τελευταία βδομάδα της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, με το ημερολόγιο να αναγράφει σήμερα τη 26η μέρα του μήνα. Την Κυριακή που μας έρχεται κλείνει η μετεγγραφική περίοδος και η Ομόνοια μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει δεύτερη μετεγγραφή.

Η έγκαιρη απόκτηση του Μάρκο Τσέποβιτς έκλεισε τη βασική θέση στην οποία η ομάδα χρειαζόταν ενίσχυση. Έτσι δεν υπάρχει μεγάλο βάρος στους ώμους της ομάδας σχεδιασμού. Η αλήθεια είναι ότι ούτε ο κόσμος έχει ιδιαίτερη αγωνία για το αν θα γίνει μετεγγραφή ή όχι γιατί η ομάδα πηγαίνει πρίμα. Κατανοεί επίσης ότι η ποιότητα του υλικού δυσκολεύει σε ένα βαθμό τα πράγματα. Για να έλθει ποδοσφαιριστής πρέπει να υπάρξει αποχώρηση.

Δεν υπάρχει κενό στο ρόστερ που να νοιώθει ότι θα το βρει μπροστά της και να είναι ικανό να αποδυναμώνει την προσπάθεια

Η ουσία είναι ότι στο υπάρχον υλικό με την απόκτηση του Σέρβου φορ δεν υπάρχει αδυναμία που φωνάζει, ή για να το πούμε διαφορετικά, αδυναμία ικανή να την καθιστά σε μειονεκτική θέση σε σχέση όχι μόνο με τους ανταγωνιστές, αλλά κυρίως σε σχέση με τον …εαυτό της.

Δεν υπάρχει κενό στο ρόστερ που να  αισθάνεται  ότι θα το βρει μπροστά της και να είναι ικανό να αποδυναμώνει την προσπάθεια της για την κατάκτηση του τίτλου.

Άρα η ομάδα θα προχωρήσει σε κίνηση μόνο όταν μια περίπτωση κριθεί τόσο αξιόλογη έτσι ώστε να τη βοηθήσει ουσιαστικά και άμεσα.

Για τον κήπερ το θέμα είναι… αλλιώς. Μέχρι στιγμής ούτε σε αυτήν την πτυχή υπάρχει εξέλιξη.

Η Ομόνοια τώρα σκέφτεται το ματς της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πάει στην αναμέτρηση, κομπλέ, με αέρα, δυναμική και έντονη θέληση για άλλη μια επιτυχία που θα τη διατηρεί σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου.

Οι Ερνστ Ασάντε και Ανταμ Λανγκ επιστρέφουν μετά την τιμωρία, με τον Χένινγκ Μπεργκ να έχει... ευχάριστα διλήμματα.

Θυμίζουμε ότι στο όριο καρτών είναι αυτήν τη στιγμή οι Αμπντουλαχί Σέχου, Γιάννης Κούσουλος, Φρανσίσκο Κίκο, Τόμας Χούμποτσαν και Χάρης Μαυρίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση