ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Οι διεθνείς δηλώνουν «μάχιμοι»

Σήμερα αναμένεται να προπονηθούν -επί τέλους- όλοι οι παίκτες μαζί

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Οι Εθνικές ομάδες «ξέμπλεξαν» με τις υποχρεώσεις τους και οι «πράσινοι» ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στο «Ηλίας Πούλλος» προκειμένου να επανεκκινήσουν δυναμικά στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο με το δεύτερο να συγκεντρώνει τη μέγιστη προσοχή για λόγους που έχουμε εξηγήσει πολλάκις. 

Στο «πράσινο» στρατόπεδο, ο Σωφρόνης Αυγουστή θα ετοιμάσει τους παίκτες του για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Πάφος FC. Να επαναλάβουμε για άλλη μια φορά, όσο κουραστικό και να είναι, (γιατί άλλο τόσο σημαντικό είναι), το ότι ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του έχουν παραλάβει μια αδούλευτη ομάδα και προσπαθούν να τη ξαναβάλουν στη σωστή βάση. Με αρχές. Με αρχή, μέση και τέλος στο παιχνίδι. Και είναι αλήθεια ότι μέχρι τώρα έχουν δείξει ότι κινούνται στη σωστή κατεύθυνση. Και προσδοκία όλων είναι να συνεχίσουν σε αυτό το μοτίβο μέχρι να υλοποιηθεί ο στόχος που είναι η κατάκτηση του κυπέλλου.

Η προετοιμασία αρχίζει ουσιαστικά από σήμερα, αφού αναμένεται ότι θα είναι η πρώτη μέρα μετά τη διακοπή που θα προπονηθούν μαζί, όλοι οι παίκτες. Με βάση την επίσημη ενημέρωση, είναι όλοι παρόντες πλην του Πάρι Ψάλτη.


Ο Τ.Δ και το «χτίσιμο»

Αυτό που προκαλεί προβληματισμό είναι το «χτίσιμο» της ομάδας για την νέα σεζόν. Σε μια ομάδα και δη ομάδα με υψηλούς στόχους, ο σχεδιασμός είναι αέναος.Με βάση αυτό το δεδομένο, το «χτίσιμο» για τη νέα σεζόν πρέπει να έχει αρχίσει.Με βάση το τι λέγεται επίσημα η Ομόνοια έχει τεχνικό διευθυντή. Έχει τον, για την ώρα ανώνυμο «Χ » ο οποίος λέγεται ότι έχει ξεκινήσει δουλειά.

Το θέμα είναι ότι η εκ του μακρόθεν δουλειά, με τον καιρό να περνά δεν είναι και η πλέον ιδανική προϋπόθεση για το «χτίσιμο». Αυτά και μακάρι να κάνουμε λάθος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση