ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Γιορτάζει με όλα τα κύπελλα που έχει κατακτήσει

Τελευταίο ματς σήμερα με πανηγυρική χροιά

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Πέφτει σήμερα (19:00) η αυλαία για την σεζόν 2022-23 για την Ομόνοια και την ΑΕΚ στο ματς που θα γίνει στο ΓΣΠ. Ένα ματς που έχει βαθμολογική σημασία για τους Λαρνακείς και παίρνει πανηγυρικό χαρακτήρα από την Ομόνοια, κατάκτησης κυπέλλου ένεκα.

Το πανηγύρισαν μεν οι «πράσινοι» το πολυπόθητο κύπελλο, αλλά το κάνουν ξανά σήμερα πιο…οργανωμένα. Η πρώτη κατάκτηση συνοδεύτηκε από τους καθιερωμένους αυθόρμητους πανηγυρισμούς. Σήμερα θα είναι αλλοιώς.

Το τελετουργικό περιλαμβάνει αποχαιρετισμό του Φώτη Παπουλή και παρέλαση των 16 κυπέλλων που βρίσκονται στην τροπαιοθήκη της δημοφιλέστερης ομάδας του τόπου

Το τελετουργικό

Πριν από την έναρξη του αγώνα, στον χώρο έξω από τη Δυτική κερκίδα, θα τοποθετηθούν τα 16 κύπελλα που κατέκτησε η Ομόνοια για να φωτογραφηθεί ο κόσμος μαζί τους.

Στο χώρο θα βρίσκονται και ποδοσφαιριστές για φωτογραφίες και αυτόγραφα.

Θα «παίζει» μουσική από DJ, θα υπάρχου φουσκωτά για τα παιδιά και το κατάστημα της Green Boutique.

Στο ημίχρονο του αγώνα θα τιμηθεί ο Φώτης Παπουλής για την πολύτιμη συνεισφορά του στα τρία χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της Ομόνοιας. 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν μπροστά από τις εξέδρες με το κύπελλο για να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο

Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος δεν θα είναι παρόντες οι τραυματίες Ανδρόνικος Κακουλλής, Νικόλας Παναγιώτου και Αρτέμ Μπεσεντίν.

Η αποστολή για την τελευταία αναμέτρηση αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση