ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Γιατί δεν υπέγραψε ο Φαμπιάνο

Έτοιμος ήταν ο Βραζιλιάνος, αλλά τραυματίστηκε

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Το τελευταίο παιχνίδι του Φαμπιάνο Ριμπέιρο ήταν αυτό με τον Ερμή στο κύπελλο (β’ φάση) στις 15.1.20. Σε εκείνο το ματς τραυματίστηκε και αποχώρησε στο 34΄ και αντικαταστάθηκε από το νεαρό Χαράλαμπο Κυριακίδη.

Επίσημη ενημέρωση για τον Φαμπιάνο εξέδωσε η Ομόνοια στις 19. 1. 20. Οι «πράσινοι» ανακοίνωναν εκείνη τη μέρα ότι «ο ποδοσφαιριστής ταλαιπωρείται από θλάση τετρακέφαλου και χρειάζεται πέραν του ενός μηνός  για την αποκατάσταση του».

Ο παίκτης εξακολουθεί να θέλει να μείνει και να δείξει πως αναρρώνει πλήρως για να συνεχίσει στην Ομόνοια

Στη συνέχεια αναφέρθηκε μετάβαση του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα στην Πορτογαλία για λήψη δεύτερης γνώμης ενώ σημειώθηκε πως με την επιστροφή του στην Κύπρο θα υπήρξε επιπλέον ενημέρωση σχετικά με τον ποδοσφαιριστή και την περίοδο απουσίας του.

Βρισκόμαστε στη 22η μέρα του Μάρτη και ο ποδοσφαιριστής δεν έχει επανέλθει, αλλά  με βάση τισ πληροφορίες η επάνοδος του αναμενόταν στις αρχές των πλέι οφς .

Τώρα με την πανδημία δεν υπάρχει τελική φάση και κανείς δεν ξέρει αν θα υπάρξει.

Υπάρχει όμως ένα μικρό..στόρι πίσω από την περίπτωση του έμπειρου κήπερ. Η Ομόνοια είχε προτείνει ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών, (λήγει το καλοκαίρι), με θετική την απάντηση της πλευράς του ποδοσφαιριστή με τον εκπρόσωπο του, Gaspar Freire να βρίσκεται στην Κύπρο εκείνες τις μέρες για τις τελικές συζητήσεις και ενδεχομένως υπογραφές στο νέο συμβόλαιο. Όμως ήλθε ο τραυματισμός και το θέμα έμεινε στάσιμο.

Ο παίκτης εξακολουθεί να θέλει να μείνει και να δείξει πως αναρρώνει πλήρως για να συνεχίσει στην Ομόνοια. Όμως με την τροπή που πήραν τα πράγματα κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι.

Υπάρχει και παραπέρα σενάριο. Ας θεωρήσουμε ότι το πρωτάθλημα ξαναρχίζει. Με το Κοστέλ Παντίλιμον σε καλή κατάσταση είναι πιθανό να μην δοθεί η ευκαιρία στο Βραζιλιάνο να τεσταριστεί από πλευράς ανάρρωσης και διαδικασίας επανόδου στην ετοιμότητα.

ΥΓ: Εν μέσω πανδημίας είναι δύσκολο να ασχολείται κανείς με αθλητικά θέματα. Δυστυχώς όλοι θα το περάσουμε αυτό. Πρέπει οπωσδήποτε να μείνουμε μέσα. Ελπίζω η ατέρμονη βλακεία ορισμένων να μην φέρει τα χειρότερα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Καλά… κι ο Λέσιακς;

Καλά… κι ο Λέσιακς;

Η φημολογία για τον Κίκο αγγίζει και την Ομόνοια, όμως εκεί υπάρχει ήδη ο κορυφαίος αριστερός μπακ του πρωταθλήματος
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X