ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Ετοιμάζει κίνηση στο… 90’

Ψάχνει για ενίσχυση μετά τους τραυματισμούς Κακουλή, Χούπερ

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

H Ομόνοια εδώ και δυο ματς περνάει αγωνιστική κρίση και η κατάσταση μόνο εύκολη δεν είναι. Όχι πως προηγουμένως τα πράγματα ήταν πολύ καλά, αλλά μέχρι πριν δυο παιχνίδια τουλάχιστον υπήρχε θετικό αίσθημα στον κόσμο γιατί για ένα χρονικό διάστημα υπήρξε βελτίωση στην απόδοση και ανανέωση ελπίδων για κάτι θετικό.

Στα παιχνίδια με τα Νέα Σαλαμίνα και την ΑΕΠάφος η ομάδα ήταν από μέτρια μέχρι κακή, παίρνοντας ένα βαθμό. Από ατομικής πλευράς  στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα θετική παρουσία είχε ο Ρομάν Μπεζούς που έπαιξε ως αλλαγή για 30 λεπτά και στο χθεσινό ματς ο Φαμπιάνο, που έκανε δυο σωτήριες αποκρούσεις.

Στα παιχνίδια με τα Νέα Σαλαμίνα και την ΑΕΠάφος η ομάδα ήταν από μέτρια μέχρι κακή

Ενώ εδώ και καιρό η ομάδα «φώναζε» πως χρειαζόταν λύσεις και έξτρα ποιοτικές επιλογές και προσθήκες, ο Γιανίκ Φερέρα και το μετεγγραφικό επιτελείο σφύριζαν αδιάφορα. Ηλθε βέβαια ο Ισμαήλ Σράντι που χθες δεν ήταν στην αποστολή. Ήταν στην αποστολή στο ματς με την ΑΕΛ και μετά …χάθηκε. Κανείς δεν ξέρει πότε θα αγωνιστεί αυτός ο παίκτης.

Τώρα αναγκαστικά (τραυματισμοί Κακουλή και Χούπερ που δεν φαίνεται να επιστρέφουν σύντομα) η Ομόνοια ετοιμάζει κίνηση στο... 90’ με την απόκτηση φορ. Το είπε χθες ο Γιανίκ Φερέρα. To να βρεθεί όμως  κάτι πραγματικά αξιόλογο τόσο σύντομα είναι δύσκολο. Άστε που χρειάζονται και άλλες κινήσεις.


Ατυχείς δηλώσεις

Ο Γιανίκ Φερέρα για μια ακόμη φορά δεν «μέτρησε» τις δηλώσεις του, μικραίνοντας την Ομόνοια: «Απέναντι σε τέτοιες ομάδες δεν είναι αρκετό. (το επίπεδο μας). Με αυτά τα δεδομένα είμαστε ικανοποιημένοι με το βαθμό». Αυτά, είπε, μεταξύ άλλων. Στην Ομόνοια είσαι κε Φερέρα. Αυτά  δεν ταιριάζουν.

Όσον αφορά τα του Τ.Δ. ….αναμείνατε. Με βάση το τι λέχθηκε χθες επίσημα η διαδικασία συνεχίζεται .

Για το ιδιοκτησιακό, -που είναι και το μείζον θέμα- το «βύθισμα» στην εσωστρέφεια συνεχίζεται. Η προσδοκία του κόσμου είναι όπως το φαινόμενο να μην κρατήσει για πολύ ακόμη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση