ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Έσφιξε τα… μετόπισθεν

Αυτό έγινε με τη μετεγγραφή Άνταμ Μάθιους

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Μετά τους Μπρούνο Φελίπε και Άνταμ Μάθιους, η ομάδα σχεδιασμού της Ομόνοιας οδεύει για την τρίτη προσθήκη.

Είναι λογικό να υποθέσει κανείς ότι το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι και το Fan Day όπου θα παρουσιαστεί το δυναμικό της νέας χρονιάς (4 Ιουλίου) θα προκύψουν εξελίξεις. Βέβαια αυτό το σημείο εμπεριέχει και την επικοινωνιακή πτυχή, χωρίς όμως να μειώνεται η ουσία προσθήκης ή προσθηκών.

Με τα υφιστάμενα δεδομένα στην Ομόνοια, υπάρχουν 5 κενές θέσεις για παίκτες καταλόγου Α

Η ουσία βεβαίως όσον αφορά την ενίσχυση είναι το να συμπληρωθεί κατά μεγάλο ποσοστό το δυναμικό μέχρι τις 20 Ιουλίου, που η ομάδα  αναμένεται να μεταβεί στο Κίελτσε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτές τις ώρες γίνεται έντονη προσπάθεια για την απόκτηση συγκεκριμένου ακραίου μεσοεπιθετικού.

Η απόκτηση του Άνταμ Μάθιους έχει δέσει την άμυνα σε μεγάλο βαθμό. Με Άνταμ Μάθιους, Άνταμ Λανγκ, Εκτορ Γιούστε, Γιαν Λέτζιακς και φυσικά Φαμπιάνο Ριμπέιρο στο τέρμα, τα μετόπισθεν του «Τριφυλλιού» είναι από τα καλύτερα της χρονιάς που έρχεται. Πάντως οι κινήσεις στη συγκεκριμένη γραμμή δεν τέλειωσαν.

Η απόκτηση του Μπρούνο Φελίπε δίνει άλλη μια κεντροεπιθετική λύση, αλλά υπάρχει δρόμος ακόμη.

Με τα υφιστάμενα δεδομένα στην Ομόνοια, υπάρχουν 5 κενές θέσεις για παίκτες καταλόγου Α΄. Συνεπώς υπάρχει ακόμη απόσταση για να ολοκληρώσει το μετεγγραφικό της πλάνο η ομάδα της Λευκωσίας.

Το πλάνο ενίσχυσης προνοεί την προσθήκη κεντρικού αμυντικού, αριστερού αμυντικού, δυο μέσων εκ των οποίων ο ένας να είναι παίκτης περισσότερο δημιουργίας, (ασφαλέστατα και δεν θα είναι παλιομοδίτικο δεκάρι), σέντερ φορ (θα είναι παίκτης με ταχύτητα και ατομική ενέργεια) και ενός ακόμα περιφερειακού επιθετικού. Αναμένεται ένας από αυτούς να ανήκει στον κατάλογο Β’ ή να είναι Κύπριος. Βέβαια δεν αποκλείονται προσθήκες και άλλων παικτών καταλόγου Β’.

 Τα φιλικά

Ένα από τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα του «τριφυλλιού» κατά την προετοιμασία της στο Κίελτσε ανακοινώθηκε μέσω… Ιωαννίνων. Σε ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα επισημαίνεται ότι η ομάδα θα προετοιμαστεί στο ίδιο αθλητικό κέντρο της Πολωνίας και στις 22 Ιουλίου θα δώσει φιλικό αγώνα με την Ομόνοια.

Άλλο φιλικό - με ΑΕΚ στις 5 Αυγούστου στο ΓΣΠ- γνωστοποιήθηκε με δημοσίευμα. Η Ομόνοια δεν έχει ανακοινώσει ακόμη κανένα φιλικό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση