ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Δύσκολα μένει στην PrimeTel

Αποφάσισε να διακόψει το σχετικό συμβόλαιο

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Δύσκολα μένει στην Prime Tel η Ομόνοια. Αυτό αναφέρουν πληροφορίες της 24sports σχετικά με το θέμα που αφορά το «πράσινο» τηλεοπτικό σκηνικό για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της πενταετίας 2019 – 2024.

Η εταιρεία «Ομόνοια Ποδόσφαιρο ΛΤΔ», έχει αποφασίσει να διακόψει μονομερώς το συμβόλαιο με την Prime Tel αν δεν ικανοποιηθούν όροι που έχει θέσει στο αντισυμβαλλόμενο μέρος, δίδοντας μάλιστα και χρονικό περιθώριο προς ικανοποίηση των όρων. Περιθώριο που έχει με βάση τις πληροφορίες μας εκπνεύσει.

Έχει ήδη γνωστοποιήσει αυτήν την θέση προς την Prime Tel, με τους νομικούς της εταιρείας να έχουν μελετήσει σε βάθος το θέμα. Από πλευράς Ομόνοιας, το επιχείρημα που σε γενικές γραμμές, στηρίζει την έκφραση της συγκεκριμένης θέσης, είναι ότι το ποσό που καρπούται από τη συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα δεν ανταποκρίνεται ούτε στο brand name, αλλά ούτε και στο γενικότερο εύρος που διαθέτει ως φορέας.

Αθέτηση της συμφωνίας από την Ομόνοια, (η οποία στη συνέχεια προβαίνει σε προκήρυξη προσφορών, αν δεν το έχει ήδη κάνει), δημιουργεί διαφορά μεταξύ των αντισυμβαλλομένων μερών, η οποία αναμένεται ότι θα λυθεί στα δικαστήρια.

Εννοείται ότι και αυτό το ενδεχόμενο είναι σε γνώση της Ομόνοιας. Όλες οι παράμετροι που ενδεχομένως θα προκύψουν από μια τέτοια εξέλιξη, (όπως βέβαια και το όποιο κόστος), έχουν μελετηθεί επισταμένα από το νομικό επιτελείο της εταιρείας που είναι αυτονόητο ότι γνωρίζει πολύ καλά τις διατάξεις και τους όρους του πενταετούς συμβολαίου.

Εντός Απριλίου αναμένονται εξελίξεις επί του θέματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X