ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Δείχνει να συνέρχεται

Τα σημάδια στα δύο τελευταία ματς είναι ενθαρρυντικά

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Ήταν η χθεσινή για την Ομόνοια μια ήττα που δεν πολυστενοχώρησε. Όχι γιατί η ομάδα είχε σχεδόν μηδαμινές βλέψεις για Ευρωπαϊκή διάκριση, αλλά γιατί έδειξε στοιχεία, από αυτά που πέρυσι την καθιέρωσαν ως την επαρκέστερη και ελκυστικότερη  ομάδα του πρωταθλήματος και φέτος την οδήγησαν σε Ευρωπαϊκό όμιλο για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ασφαλώς και χθες δεν παρουσίασε μπάλα κλάσης. Είδαμε όμως μια ομάδα να είναι ακομπλάριστη μέσα στη Γρανάδα-μη μου πείτε το αφελέστατο... «δεν είχε τίποτα να χάσει» γιατί απέναντι σε τέτοιες ομάδες υπάρχει πάντα ο κίνδυνος του διασυρμού- που  είχε συνοχή, πλάνο και τσαμπουκά, λειτούργησε πολύ καλά αμυντικά, ενώ προσπάθησε να ανατρέψει τα σε βάρος της δεδομένα μένοντας όμως μέχρι την ισοφάριση.

Τα σημάδια είναι ενθαρρυντικά

Η χθεσινή εμφάνιση ήλθε σαν συνέχεια της καλούτσικης παρουσίας στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα ( καλούτσικης σε σχέση με τα προηγούμενα ματς) που ακόμη δεν έχει καταλάβει πως έφυγε νικήτρια από το ματς με την Ομόνοια να έχει ένα εξαιρετικό 25λεπτο, 71 τοις εκατό κατοχή της μπάλας και 13 τελικές προσπάθειες με 7 στο στόχο.

Τα σημάδια στα δύο τελευταία ματς είναι ενθαρρυντικά. Η Ομόνοια δείχνει να συνέρχεται. Τη Δευτέρα στο ματς με τον Ερμή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε αν όντως τα πράγματα θα κυλήσουν όπως κυλάνε στα δυο τελευταία ματς, αλλά επιπρόσθετα  αν έλθουν, επί τέλους, και οι τρείς βαθμοί. Γιατί αυτό είναι και το  πλέον βασικό.

Η αποστολή αναμένεται σήμερα γύρω στις 17.40 να επιστρέψει στην Κύπρο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Παπουλής, Τιάγκο και λοιποί συμπαίκτες. Ετοιμοι να γράψουν κεφάλαιο στην ιστορία της Ομόνοιας.

Ομόνοια: Ετοιμη μετά από χρόνια!

Η εμφάνιση και κυρίως η νίκη γιγαντώνουν την υπάρχουσα δυναμική για να προσθέσει η ομάδα άλλο ένα κεφάλαιο στην λαμπρή ιστορία ...
Πέτρος Παπαγιώργης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ