ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Κόουτς σε μετέωρο βήμα και το βουνό μπροστά

Επισφαλής η θέση του Φερέρα, η ομάδα παραπαίει, ενώ οι υποχρεώσεις είναι πολύ δύσκολες

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Tο μέλλον του Γιανίκ Φερέρα στον πάγκο των πρασίνων είναι αβέβαιο, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Παρόλο ότι η επίσημη Ομόνοια δεν τοποθετείται (παλιά μου τέχνη κόσκινο), οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει παρθεί απόφαση για αποδέσμευση του Γιανίκ Φερέρα.

Αν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε η ομάδα θα βαδίσει με υπηρεσιακό προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτό προκρίνεται κατά τις ενδείξεις.

Με τον Φερέρα ή τον όποιον άλλο υπηρεσιακό προπονητή μόνο ένας τρόπος υπάρχει να αλλάξουν τα πράγματα. Με τις νίκες που αν έρθουν και με βελτίωση της εικόνας πάνω στο χορτάρι, θα επιστρεψουν τα επίπεδα αυτοπεποίθησης της ομάδας σε φυσιολογικά επίπεδα.

Εννοείται ότι το πιο πάνω, μόνο εύκολο δεν είναι εν μέσω αυτής της κάκιστης –αγωνιστικά και ψυχολογικά- κατάστασης που έχει περιέλθει η ομάδα. Κατάσταση στην οποία την έχουν φέρει οι σε τραγικό βαθμό άστοχοι χειρισμοί των υπευθύνων του σχεδιασμού. Πέραν τούτης της κατάστασης υπάρχει και έναν άλλο μεγάλο εμπόδιο. Ένα πρόγραμμα - βουνό που περιλαμβάνει τρία ματς με το ΑΠΟΕΛ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.  Ματς όπου η Ομόνοια έχει δημιουργήσει μια πολύ άσχημη παράδοση.


Ιδού το πρόγραμμα που έρχεται:
10/2 Ομόνοια -Άρης
15/2 Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ(Κ)
20/2 Ολυμπιακός –Ομόνοια
25/2 Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ
1/3 ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια (Κ)

Υπάρχει και το εκτός έδρας ματς του πρωταθλήματος με αντιπαλο την Καρμιώτισσα αλλά δεν έχει οριστεί ακόμη το πότε θα γίνει.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: No harm done

Ομόνοια: No harm done

Έχασε από λάθη που κόστισαν αλλά αυτό δεν εκλαμβάνεται ως κάτι που επηρεάζει τη θετικότητα που υπάρχει στην ομάδα
Πέτρος Παπαγιώργης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ