ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Απολογισμός των δυο μετεγγραφών του Γενάρη

Τι είδαμε από Ισμαήλ Σράντι και Αρτέμ Μπεσεντίν

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η μετεγγραφική περίοδος Ιανουαρίου ήταν για την Ομόνοια περίοδος εντονότατης γκρίνιας από τον κόσμο. Ενώ η ομάδα ενώ ήταν βαλτωμένη στη μετριότητα, οι κινήσεις σχεδιασμού προχωρούσαν σε ρυθμό χελώνας. Ανακοινώθηκαν τελικά ο Ισμαήλ Σράντι (4 Ιανουαρίου) και ο Αρτέμ Μπεσεντίν στις 31 Ιανουαρίου!

Για να είμαστε ακριβείς, η Ομόνοια, Γενάρη μήνα δεν …πολυβγαίνει για ψώνια. Θυμίζουμε ότι το 2020 πήρε τους Κοστέλ Παντίλιμον, Νταβίντ Ακιντόλα, Μάριο Στυλιανού, το 2021 Μάρκο Τσέποβιτς, Κάσπερ Χοράσκα, το 2022 Τιμ Μάταβς, Μάξι Λοβέρα με τον πρώτο να ανακοινώνεται στις 30 και το δεύτερο στις 31 Ιανουαρίου !

Για να είμαστε ακριβείς, η Ομόνοια, Γενάρη μήνα δεν …πολυβγαίνει για ψώνια

Ο Ισμαήλ Σράντι προήλθε από μακρά αποχή λόγω σοβαρού τραυματισμού. Η τελευταία εμφάνιση του Λίβυου με τα χρώματα της Los Angeles FC σημειώθηκε στις 18 Ιουλίου 2022 στο ματς με τη Nashville SC όπου αγωνίστηκε ως αλλαγή για 6' .Είχε 6 συμμετοχές εκείνη τη σεζόν. Τον Αύγουστο του 22 πήρε μετεγγραφή στη New England Revolution, αλλά δεν έπαιξε ποτέ στην ομάδα αυτή λόγω τραυματισμού στο πόδι.

Ο Αρτέμ Μπεσεντίν ήλθε την τελευταία στιγμή δανεικός από την Δυναμό Κιέβου αφού τραυματίστηκαν οι Ανδρόνικος Κακουλλής και Γκάρι Χούπερ. Όσον αφορά τον τελευταίο στις 10 Φεβρουαρίου εκδόθηκε ανακοίνωση από την Ομόνοια ότι λύνεται κοινή συναινέσει η συνεργασία και την ίδια μέρα ανακοινώθηκε από την Γκαλφ Γιουνάιτεντ στα ΗΑΕ !

Σε μια προσπάθεια αξιολόγησης των δύο μετεγγραφών, η διαπίστωση είναι ότι μέχρι στιγμής η βοήθεια που έδωσαν είναι περιορισμένη. Και εννοείται ότι δεν συνέτειναν στο να βελτιωθεί η ομάδα.

Ο Λίβυος, που ήλθε, ων εκτός ρυθμού –άκρως φυσιολογικό λόγω αδράνειας- μόλις τώρα δείχνει να αποκτά ρυθμό πραγματοποιήσας θετική παρουσία στο ματς με τον Απόλλωνα ενώ κατάφερε να πετύχει και το πρώτο του γκολ. Δείχνει ότι διαθέτει προσόντα-ταχύτητα ντρίμπλα ικανότητα στο «1vs 1»,δε φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες -και η προσδοκία είναι ότι με την απόκτηση του πρέποντα ρυθμού όλα αυτά θα αξιοποιηθούν από δω και μπρος. Έχει 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 3 ως βασικός (212’ σύνολο ) και έχει πετύχει 1 γκολ. Στο κύπελλο έχει μια δωδεκάλεπτη συμμετοχή ως αλλαγή.

Ο υψηλόσωμος Ουκρανός είναι δυνατός χρησιμοποιεί σωστά το σώμα του, είναι καλός στο κεφάλι, «σπάει» μπάλες στους συμπαίκτες του, δεν είναι αργός με τη μπάλα στα πόδια παρά το ύψος του, αλλά μέχρι στιγμής δεν είναι παραγωγικός. Ούτε ευκαιρίες έχει χάσει… Έχει 6 συμμετοχές στο πρωτάθλημα 4 ως βασικός (417’ σύνολο), 1 ασίστ, 2 συμμετοχές στο κύπελλο ως βασικός (169’συνολο).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση