ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Αλλάζει ποιότητα και μοντέλο

Αυτός είναι ο στόχος του Λιθουανού

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Μέρα αποχωρήσεων η χθεσινή για την Ομόνοια που …εκδήλωσε τις πρώτες κινήσεις σχεδιασμού για τη νέα χρονιά. Ήταν αναμενόμενες οι κινήσεις, αφού πρώτα γίνεται το ξεκαθάρισμα των υπαρχόντων ποδοσφαιριστών.

«Ο προγραμματισμός συνεχίζεται και είμαστε ήδη προετοιμασμένοι για τη νέα σεζόν. Όλα καλά». Αυτά είπε μετά τον τελικό ο Γιάννης Αναστασίου. «Τρέχει» λοιπόν ο σχεδιασμός της Ομόνοιας. Όπως πληροφορούμαστε αναμένονται εξελίξεις στο επόμενο δεκαπενθήμερο, με τις υποθέσεις παικτών που βρίσκονται εντός λίστας όπως και της ανανέωσης συμβολαίου που λήγει (Φαμπιάνο). 

Ένας δεξιός wing back, δυο ταχείς μέσοι, ένας κεντρικός αμυντικός και ένας εξτρέμ με ικανότητα να αγωνίζεται κυρίως στην δεξιά πλευρά είναι παίκτες που χρειάζεται η Ομόνοια χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι δεν θα ενταχθούν και άλλοι.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχων ικανοποιητική γνώση του υλικού σκοπεύει να κάνει upgrade στους « πράσινους », τόσο ποιοτικά όσο και ως μοντέλο παιχνιδιού.

Θέλει παίκτες που να μπορούν να υπηρετήσουν το στυλ κυριαρχικού ποδοσφαίρου που θέλει να παίζει η ομάδα αλλά και (παίκτες) με πολλή ένταση, στο παιχνίδι τους . Γίνεται αντιληπτό ότι δεν πρόκειται περί εξέλιξης του μοντέλου που παρουσίαζε φέτος η Ομόνοια, αλλά περί ολοκληρωτικής αλλαγής. Η Ομόνοια φέτος, αντικειμενικά , δεν έπαιζε κυριαρχικό ποδόσφαιρο.

Η στήριξη που υπάρχει από τη διοίκηση θα εμφανιστεί και έμπρακτα ενισχύοντας την ομάδα με παίκτες που θα δώσουν ποιότητα και περισσότερες λύσεις στα χέρια του προπονητή. Απαιτείται ένα αξιοπρεπές ρόστερ με ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Στόχος είναι η Ομόνοια να διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις, σταθερότητα και διάρκεια το πρωτάθλημα και να δώσει την μάχη της.

 Μέρα αποχωρήσεων όπως προαναφέραμε ήταν η χθεσινή.  Αποχώρησαν οι Φουάντ Μπασιρού, Μιχάλης Παπαστυλιανού, Ανταμ Μάθιους, Νεμάνια Μίλετιτς, Γιαν Λέτζιακς, Σαιντού Αλιούμ, Πάρις Ψάλτης με την πόρτα της εξόδου να παραμένει ανοικτή έτσι ώστε να τη διαβούν και άλλοι ποδοσφαιριστές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση