ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Έτοιμη για «μάχες»

Συνεχίζει μεθοδικά τη δουλειά της και βλέπει μπροστά

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η Ομόνοια διανύει κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα μια αξιόλογη, αξιοπρόσεκτη και ελπιδοφόρα πορεία.

Μέσα στο τελευταίο δίμηνο έχει γίνει δουλειά από όλους –προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές- και η ομάδα έχει καταφέρει να βελτιωθεί σε σημαντικό βαθμό με φυσιολογική συνέπεια να βλέπει με δικαιολογημένη αισιοδοξία –συγκρατημένη βέβαια- τη συνέχεια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει καταφέρει να χτίσει μια δυναμική -αγωνιστική και πλατύτερη- που της επιτρέπει να βλέπει στόχους που πριν από λίγο καιρό φάνταζαν από πάρα πολύ δύσκολοι μέχρι χιμαιρικοί.

Οι ποδοσφαιριστές επικεντρώνονται στα παιχνίδια που έρχονται. Το καθένα παιχνίδι βέβαια αντικρίζεται όταν έρχεται η σειρά του. Δηλώνουν ετοιμότητα για μάχες και έχουν πίστη στον εαυτό τους και στον προπονητή τους που έχει δείξει ότι ξέρει καλά πως να τους προετοιμάζει.

Είπαμε, η Ομόνοια όπως και η κάθε ομάδα που πρωταγωνιστεί έχει την πνευματική ωριμότητα να μην κοιτάζει μακριά, αλλά (να κοιτά) το αμέσως επόμενο παιχνίδι που είναι πάντοτε μεγάλο (ανεξαρτήτως αντιπάλου), μέχρι το επόμενο που έλεγε και ο μεγάλος Νίκος Γκάλης.

Το επόμενο στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή λέει … Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» (22.1.22 στις 7μμ) και μάλιστα χωρίς την παρουσία κόσμου.

Η Νέα Σαλαμίνα είναι η μόνη μέχρι στιγμής ομάδα που κέρδισε την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Το σημειώνουμε για καθαρά στατιστικούς λόγους. Η Ομόνοια δεν θέλει τη νίκη για την …εκδίκηση. Θέλει τη νίκη για να μεγεθύνει το σερί βλέποντας σταθερά ψηλά.

Φώτης Παπουλής και Χαράλαμπος Χαραλάμπους ξεκίνησαν ατομικό πρόγραμμα και υπολογίζεται ότι στο ματς με την Πάφο θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση