ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Να κάνει άλλο ένα βήμα

Αυτό θα επιδιώξει σήμερα στη Λάρνακα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

«Βήμα βήμα συνεχίζουμε με τη μπάλα χαμηλά». Αυτό είναι το motto της Ομόνοιας που σήμερα (19:30) συναντά εκτός έδρας την Ανόρθωση σε ματς για την 7η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Ούσα εντός δυο στόχων –σε πρωτάθλημα και κύπελλο- θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα που θα τη φέρει πλησιέστερα προς τον ένα εξ’αυτών. Στο πρωτάθλημα εντάσσεται η σημερινή αναμέτρηση. Η σοβαρή, συγκεντρωμένη, στοχοπροσηλωμένη, συμπαγής και παραγωγική Ομόνοια που παράλληλα θα προσέξει τις λεπτομέρειες έχει μεγάλες πιθανότητες να επιστρέψει στη Λευκωσία νικήτρια. Η Ανόρθωση ναι μεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα όπως αυτό δεν εμποδίζει τους παίκτες της να παρουσιάζονται ανταγωνιστικοί όπως άλλωστε δεικνύουν τα πρόσφατα τους αποτελέσματα

Πιθανή ενδεκάδα: Ουζόχο στο τέρμα, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Μίλετιτς, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Σιπριάνο, στο κέντρο Μπασιρού, Χαραλάμπους, πιο μπροστά ο Μπεζούς δεξιά στην επίθεση ο Σίμιτς αριστερά ο Σεμέδο, στην κορυφή ο Στεπίνσκι.

Η αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Ουζόχο, Παπαστυλιανού, Ψάλτη, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κακουλλής, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέτσιακς, Μπασιρού, Σίμιτς, Παναγιώτου, Χαμάς, Μίλετιτς, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Οζλέρ, Παντελή, Μπεζούς.

Εκτός είναι ο τιμωρημένος Κούσουλος, όπως και οι τραυματίες Λανγκ, Κασάμα και Φαμπιάνο.

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση