ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Αρέσει ο Ελουντού

Υπάρχει θετική εκτίμηση για τον Αφρικανό

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

«Για Ελουντού ακούμε αλλά τίποτα το χειροπιαστό δεν υπάρχει». Αυτό λένε οι φίλοι της Ομόνοιας για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή , του οποίου το όνομα «παίζει» εδώ και μέρες στο «πράσινο» μετεγγραφικό ρεπορτάζ και  βεβαίως στα ποδοσφαιρικά στέκια.

Το 24sports έψαξε και έμαθε που... στέκει το όλο θέμα. Ο βραχύσωμος winger αρέσει στην Ομόνοια –στο επιτελείο δηλαδή που κάνει το σχεδιασμό- και είναι από τους παίκτες για τους οποίους υπάρχει ενδεχόμενο έκφρασης επίσημου ενδιαφέροντος. Όμως δεν είναι ο μόνος. Υπάρχουν και άλλοι. Όπως άλλωστε γράψαμε πριν από μερικές μέρες υπάρχει μια πολύ καλή περίπτωση που μελετάται.

Ο 25χρονος Καμερουνέζος παίκτης της Νέας Σαλαμίνας που ήλθε στο νησί μας στη μέση της χρονιάς 2017-18 από τη Jacksonville Armada FCυ της Φλόριντα πέτυχε 5 γκολ τη πρώτη χρονιά (17 συμμετοχές) και 6 τη δεύτερη (30 συμμετοχές) ενώ την τρέχουσα σεζόν έχει 13 συμμετοχές και 2 γκολ. Εννοείται ότι για τη Νέα Σαλαμίνα είναι ποδοσφαιριστής… διαφοράς.

Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι. Τα προσόντα του είναι: Ταχύτητα, ικανότητα στο «ένας εναντίον ενός», δυνατά πόδια και …δώστου ανοικτό γήπεδο. Δύσκολα του βρίσκει τα βήματα ο αμυντικός.

Παίζει καλά και στη γραμμή, κάτι που χρειάζεται η Ομόνοια. Και παίζει το ίδιο καλά σε αμφότερες τις πτέρυγες. Προσόντων ένεκα, είναι μαιτρ στην εκδήλωση αντεπίθεσης.

Αυτά είναι τα προσόντα που λαμβάνονται υπόψη. Όπως και το γεγονός ότι είναι σε δράση. Σε αυτήν την περίοδο καμιά σοβαρή ομάδα δεν παίρνει ποδοσφαιριστή που δεν είναι έτοιμος να ενταχθεί αμέσως και να βοηθήσει την ομάδα.

Αυτο που σκέφτονται στην Ομόνοια, επειδή η ομάδα παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας, είναι το αν ο Τσαρλς Ελουντού μπορεί να ανταποκριθεί επαρκώς και σε συνθήκες κλειστής άμυνας.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα επίσημο είτε προς τη Νέα Σαλαμίνα όπου ανήκει ο παίκτης, είτε προς τον αντιπρόσωπο του.

Αυτό που υπάρχει είναι… ανεπίσημο. Σκέψη εκδήλωσης επίσημου ενδιαφέροντος,  υπό προϋποθέσεις, αλλά από την σκέψη μέχρι την έκφραση υπάρχει απόσταση. Άλλωστε και οι …πέτρες ξέρουν ότι στις μετεγγραφές το σκηνικό αλλάζει από στιγμή σε στιγμή .

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση