ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Ακόμη δεν έχει φανεί…

Περί της αλλαγής του προπονητή η αναφορά

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Οι «Πράσινοι» έχουν κερδίσει δυο συνεχόμενα ντέρμπι, απέχουν ένα βαθμό από την τρίτη θέση και δικαιούνται να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για τη συνέχεια.

Δεν έχουν πείσει όμως ακόμη ότι στη νέα εποχή που διάγουν (αυτήν του Τσέτιλ Ρέιχνταλ) έχουν αλλάξει δυναμική (όχι δυνατότητες). Έστω και αν έχουν κερδίσει δυο ντέρμπι στη σειρά.

Αλλά και ο Τσέτιλ Ρέιχνταλ το έχει ανάγκη αυτό

Ακόμη δεν έχει φανεί αν η αλλαγή προπονητή έπιασε, έστω και προσωρινά, ή το «Τριφύλλι» έκανε πισωγύρισμα. Οι «Πράσινοι» είναι ενισχυμένοι μεν – Μάριους Στεπίνσκι, Ντούσαν Μπάκιτς, Αμίνι Χαμάς, Μιχάλης Παπαστυλιανού- αλλά όχι με ιδανικό τρόπο. Ούτε ουσιαστικά, ούτε χρονικά.

Πήραν δυο φορ, ένα αριστερό wing back και εκ των πραγμάτων, ένα κήπερ. Αργοπορημένα ως συνήθως. Δεν ξέρω ποιος άλλος ή άλλοι, πέραν του Σουηδού φταίνε για αυτό, σίγουρα όμως δεν φταίει ο... Σωφρόνης Αυγουστή. Πάντως η ευχή είναι… μακάρι ο χρόνος να δείξει ότι η Ομόνοια θα μάθει από τα λάθη της.

Την ανάγκη για θετική πορεία που θα οδηγήσει στην ευόδωση του στόχου έχει αναντίλεκτα η Ομόνοια. Αλλά και ο Τσέτιλ Ρέιχνταλ το έχει ανάγκη αυτό. Έχει όμως ανάγκη και πιο βραχυπρόθεσμα πράγματα. Τη συνέχιση της επίτευξης θετικών αποτελεσμάτων για να σταματήσουν να τον αντιμετωπίζουν με δυσπιστία οι οπαδοί της Ομόνοιας. Δυσπιστία που εδράζεται στο ότι είναι ο προπονητής που έφερε ο αποτυχών Σουηδός Τεχνικός διευθυντής και στο ότι παρατάσσει ανορθόδοξες. ή  αν θέλετε αλλόκοτες ενδεκάδες που μέχρι στιγμής δεν έχουν πείσει κανένα ότι βοηθούν την ομάδα να λειτουργεί καλύτερα, ανεξαρτήτως αν κερδίζει.

Σαφώς και δεν έχει καταλάβει κανείς πως βοηθά την ομάδα η τοποθέτηση του Νικόλα Παναγιώτου στην αριστερή πλευρά της άμυνας. η  τοποθέτηση του αδρανοποιημένου για ένα περίπου χρόνο από επίσημο μάτς Αμίνι Χαμάς στο δεξί φτερό, όπως και του Αλεξάντερ Φράνσον στην ίδια θέση. Αυτά που κάνει δεν βοηθούν έτσι ώστε να μειωθεί η δυσπιστία του κόσμου απέναντι του. Αν συνεχίσει να κάνει διαρκώς του κεφαλιού του προκαλώντας την τύχη του, δεν θα είναι θετικά τα πραγματα για αυτόν. 

Ο Ρέχνταλ πολύ γρήγορα έδειξε ότι του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο και να παίζει η ομάδα με ένταση. Αυτό έχει κάνει η ομάδα σε όλα τα ματς. Εννοείται ότι στα ντέρμπι που προσπάθησε να παίξει φουλ επιθετικά- χωρίς τη δέουσα προσοχή ανασταλτικά- η ομάδα έχασε. Μετά το άλλαξε, δίνοντας βοήθειες στον Κούσουλο και η ομάδα έφερε θετικά αποτελέσματα.

Περιμένουμε τη συνέχεια. για να δο΄υμε πως θα διαμορφωθούν τα πράγματα. Πάντως από τα ενδότερα του «Ηλίας Πούλλος» παρουσιάζεται θετική εικόνα για τη δουλειά του Νορβηγού.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση