ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Φαβορί μεν, να το βγάλει και στο γήπεδο

Συναντά σήμερα (6.30μμ) στο Παραλίμνι την ΕΝΠ και θέλει άλλη μια νίκη

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Με τον αέρα της ανωτερότητας έναντι του φορμαρισμένου αντιπάλου, τον αέρα της άκρως θετικής ψυχολογικής της κατάστασης και τον αέρα της δυναμικής που έχει κτίσει, η Ομόνοια συναντά σήμερα (6.30μμ) στο Παραλίμνι την ΕΝΠ και έχει ως στόχο αυτόν που έχει πάντα. Τη νίκη. Για να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία προς τη διεκδίκηση του τίτλου.

Στο πράσινο στρατόπεδο όλοι γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στην ΕΝΠ, αλλά έχουν την έντονη πεποίθηση ότι η σαφής ανωτερότητα τους θα αντικατοπτριστεί στο γήπεδο και με το σφύριγμα της λήξης θα τοποθετήσουν τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους και θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής για τη Λευκωσία.

Η ανωτερότητα θα αντικατοπτριστεί στο χορτάρι μέσω της σοβαρότητας, της προσήλωσης και της παραγωγικότητας

Η ανωτερότητα θα αντικατοπτριστεί στο χορτάρι μέσω της σοβαρότητας, της προσήλωσης και της παραγωγικότητας που θα επιδείξει η ομάδα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο Χένινγκ Μπεργκ δεν θα έχει στη διάθεση του για το ματς τους Ανταμ Λανγκ και Ερνστ Ασάντε, οι οποίοι θα εκτίσουν την ποινή της τιμωρίας τους, ενώ επανέρχεται ο Γιαν Λέζιακς.

Ο Γιάννης Κούσουλος ένιωσε  ελαφρές  ενοχλήσεις στις προπονήσεις της τρέχουσας εβδομάδας και υπάρχουν αμφιβολίες για το αν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα.

Η αποστολή αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Πιθανή αρχική ενδεκάδα για τη σημερινή αναμέτρηση: Φαμπιάνο στο τέρμα, μπροστά του από τα δεξιά προς τα αριστερά, οι Σέχου, Λούφτνερ, Χούμποτσαν, Λέτζιακς, στο κέντρο οι Β. Γκόμες , Ζ.Γκόμεθ, Παπουλής, στην επίθεση, δεξιά ο Μποτεάκ, αριστερά ο Τζιωνής και στην κορυφή ο Τσέποβιτς (Ντούρις).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση