ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
18° Λευκωσία,
23 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Όμιλος Παλαιμάχων Ομόνοιας: «Πήραμε πλήρως ικανοποιητικές απαντήσεις από τη διοίκηση»

Ενημέρωση για τη συνάντηση με τη διοίκηση

24sports team

info@24sports.com.cy

Με ανακοίνωσή του, ο Όμιλος Παλαιμάχων της Ομόνοιας ενημερώνει για τη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία των μελών του με τη διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά:

Πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση αντιπροσωπείας του Ομίλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας και της Διοίκησης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Τη συνάντηση ζήτησε ο Όμιλος Παλαιμάχων, θέλοντας να εκφράσει προς την Διοίκηση την έντονη ανησυχία του και να ενημερωθεί για τα γεγονότα που οδήγησαν την ομάδα μας σε άσχημη βαθμολογική θέση και που προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα Ομονοιατών.

Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια της στενής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών και σε αυτήν τέθηκαν όλα τα θέματα τα οποία αφορούν την μέχρι σήμερα αγωνιστική πορεία της ομάδας, καθώς και την ανταλλαγή απόψεων για εξεύρεση άμεσων λύσεων για να ανακάμψει η ομάδα.

Ο Πρόεδρος, Σταύρος Παπασταύρου μετέφερε μέσω του Αναπληρωτή Προέδρου, Δημήτρη Γρήγορη, την ικανοποίηση του για τη διαχρονική στάση του Ομίλου Παλαιμάχων και ιδιαίτερα για την επιλογή τους πάντοτε να ενημερώνονται απ' ευθείας από την Διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, χωρίς να προβαίνει σε τοποθετήσεις που κάνουν ζημιά στην ομάδα.

Η συζήτηση αναλώθηκε στους λόγους που οδήγησαν την ομάδα σε αυτήν τη βαθμολογική θέση, αλλά και στην επόμενη ημέρα για την ομάδα. Έγινε από πλευράς διοίκησης εκτενής και πολύ λεπτομερείς ανάλυση της όλης κατάσταση και παρατηρήθηκε ταύτιση απόψεων.
Ο Όμιλος Παλαιμάχων προέβη σε σειρά ερωτήσεων εφ' όλης της ύλης και πήρε απαντήσεις τις οποίες θεωρεί πλήρως ικανοποιητικές. Ο Όμιλος υπογράμμισε την αναγκαιότητα όπως άπαντες καταβάλουν το άπαν των δυνάμεών τους για να μην χαθεί η φετινή χρονιά και όπως στο μέλλον αποφευχθούν παρόμοιες δύσκολες καταστάσεις.

Ο Όμιλος Παλαιμάχων θέλει να εκφράσει την ικανοποίηση του για τη συνάντηση, την στήριξή του στην Διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Τονίζει σε όλους στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πως οι ακρότητες δεν έχουν καμία απολύτως θέση στην ομάδα μας, ούτε έχουν να προσφέρουν κάτι θετικό, είτε αυτές εκφράζονται μέσω τοποθετήσεων, είτε μέσω ανακοινώσεων.

Ζητούμε από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να σταθεί ασπίδα στην ομάδα, με την πεποίθηση και την ευχή να οδηγήσει σε ανάκαμψη και καλύτερες μέρες.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: 72 ώρες πριν

Ομόνοια: 72 ώρες πριν

Στο «πράσινο στρατόπεδο» επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα προλάβουν και οι δυο τον μεγάλο τελικό
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ