ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ομάδα-έκπληξη για Κίτσο»

Σύμφωνα με δημοσίευμα ελλαδικής ιστοσελίδας

Δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sdna.gr, αναφέρεται στο μέλλον του Φώτη Κίτσου. Ως γνωστόν, ο δανεισμός του Ελλαδίτη ολοκληρώθηκε αλλά η Ομόνοια επιθυμεί την παραμονή του (δες εδώ).

Όπως αναφέρει το πιο κάτω ρεπορτάζ, υπάρχει νέος «μνηστήρας» από τη Super League για τον 20χρονο αριστερό μπακ. Η ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον δεν αποκαλύπτεται ωστόσο αποκαλείται ως «ομάδα-έκπληξη».

Αυτούσιο το δημοσίευμα:

Το SDNA έχει το παρασκηνιακό ρεπορτάζ με πρωταγωνιστή τον 20χρονο αριστερό μπακ και την επόμενη μέρα του, έπειτα από τη λήξη του δανεισμού στο κυπριακό κλαμπ.

Με θετικό πρόσημο ολοκλήρωσε ο Φώτης Κίτσος την σεζόν 2022-23.

Ο 20χρονος αριστερός μπακ αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Ομόνοια κι έκανε μια «γεμάτη» χρονιά με την κυπριακή ομάδα.

Το κοντέρ έγραψε συνολικά 32 παιχνίδια εκ των οποίων τα τρία εξ αυτών στους ομίλους του Europa League.

O δανεισμός στην Ομόνοια ολοκληρώθηκε την ώρα που τα κυπριακά media, κάνουν λόγο για διπλή πρόταση των «Τριφυλλοφόρων» στον Ολυμπιακό με επίκεντρο την αγορά του εν λόγω ποδοσφαιριστή, ή την παράταση του δανεισμού του.

Μια φορά και ανεξάρτητα από το «ζεστό» ενδιαφέρον της Ομόνοιας για το…δέσιμο του Κίτσου – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA – ο Ολυμπιακός υπήρξε τελευταία αποδέκτης ενδιαφέροντος κι από άλλη ομάδα – έκπληξη της Super League για την παραχώρηση του νεαρού πλάγιου αμυντικού.

Παίζει ο νέος «μνηστήρας» (υπεράνω...υποψίας) να αλλάξει τα δεδομένα και το καλοκαιρινό δρομολόγιο του ποδοσφαιριστή;

Ο χρόνος, θα δείξει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση