ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι χίλιες μέρες του Παναγή!

Φόρεσε ξανά το εθνόσημο σε επίσημο ματς μετά από αρκετό καιρό

Σημαντική συμβολή είχε στη νίκη της Εθνικής Κύπρου απέναντι στην Ελλάδα το περασμένο Σάββατο ο Κωνσταντίνος Παναγή, ο οποίος πραγματοποίησε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση.

Ο 27χρονος διεθνής τερματοφύλακας της Ομόνοιας κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, δηλώντας παρών όσες φορές χρειάστηκε. Είχε πολύ σημαντικές αποκρούσεις στο παιχνίδι, βάζοντας και το δικό του λιθαράκι για να έρθει η νίκη που κρατά την Κύπρο ζωντανή στη μάχη της παραμονής.

Ο Παναγή κατέγραψε συμμετοχή σε επίσημο ματς της Εθνικής Κύπρου μετά από 1079 μέρες. Είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά (σε επίσημο παιχνίδι) στις 13 Οκτωβρίου του 2019 κόντρα στη Ρωσία. Ο 27χρονος είχε «γράψει» συμμετοχή και στις 7 Ιουνίου του 2021 κόντρα στην Ουκρανία, ωστόσο αυτό το παιχνίδι ήταν φιλικό.

Με την παρουσία του κόντρα στην Εθνική Ελλάδας, ο Παναγή έδειξε ότι βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, παρά το γεγονός ότι δεν μετρά αρκετά επίσημα παιχνίδια στα πόδια του με την Ομόνοια. Στο αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με το Κόσοβο ο 27χρονος κήπερ θα βρεθεί ξανά κάτω από τα δοκάρια της Εθνικής μας και θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τον μεγάλο της στόχο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση