ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι λεβέντες και το όραμα του Φοίβου

Τα όσα τραγελαφικά έγιναν μετά το ντέρμπι

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι συλληφθέντες μετά το ντέρμπι γιατί όπως φαίνεται εκ των γεγονότων οι λεβέντες της Αστυνομίας έκαναν λάθος ταυτοποίηση !

«Για τη σημερινή διαδικασία, τελικά ενημερωνόμαστε ότι για τους τρεις από τους τέσσερις, δεν υπάρχει απολύτως καμία μαρτυρία για να κατηγορηθούν, όπως ενημερωθήκαμε τουλάχιστον από την Αστυνομία που ήταν παρούσα στο Δικαστήριο». Αυτά δήλωσε σήμερα στο ΣΠΟΡ FM 95, ο δικηγόρος των δυο εκ των τριών συλληφθέντων Λάμπρος Πιερή.

Ο μόνος που έχει ταυτοποιηθεί ορθώς είναι ένας οπαδός που έχει «ξεριζώσει» την καρέκλα από τη θέση της και την έχει ρίξει στο γήπεδο.

Εύγε στην Κυπριακή αστυνομία που «όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει».

By the way που λένε και στο χωριό μου τι γίνεται με εκείνους τους άλλους λεβέντες αστυνομικούς που έλεγαν ότι τα θύματα του φονιά Νίκου Μεταξά είναι στα κατεχόμενα; Τις βρήκαν τις κοπέλες –στα κατεχόμενα- ή όχι;

Για τις λάθος ταυτοποιήσεις ας μην πανηγυρίζουν οι… καρτομάχοι γιατί επί τούτου η κάρτα φταίει όσο φταίει η αφεντιά μου για το σεισμό στη Αλβανία. Γιαυτό ας κόψουν τις μπούρδες που αραδιάζουν εδώ και ενάμιση σεζόν και τις πιστεύουν(;) μόνο αυτοί και οι καμένοι οπαδοί που κρατούσαν αιχμάλωτο για χρόνια το κυπριακό ποδοσφαίρου με τους πυρσούς, τα καπνογόνα και το ξύλο που έπαιζαν μεταξύ τους στις κερκίδες, αλλά και εκτός γηπέδου. Αυτοί όλοι οι… δήθεν που πήγαιναν στο γήπεδο, αλλά από την τύφλα τους δεν ήξεραν καν το αποτέλεσμα δεν αγαπούν την ομάδα τους. Το χαβαλέ τους αγαπούν. Τελεία και παύλα. 

Το λάθος που έγινε είναι μια τεράστια γκάφα που προσθέτει άλλο ένα κρίκο στην ατέλειωτη αλυσίδα των γεγονότων  που ενισχύουν την γενική εκτίμηση περί ανεπάρκειας του αστυνομικού σώματος.

Οι προεκτάσεις των γεγονότων του ντέρμπι έχουν και μια άλλη σοβαρότατη παράμετρο. Ο Φοίβος Κωνσταντινίδης κοιμήθηκε χθες το βράδυ με τη βεβαιότητα ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος προέβη σε προκλήσεις και ξύπνησε σήμερα με τη βεβαιότητα ότι δεν έγιναν προκλήσεις. 

Η φίλαθλη κοινή γνώμη μπορεί να υποθέσει –χωρίς βέβαια να είναι σίγουρη - ότι ο διευθυντής του ΓΣΠ, ως καλός Χριστιανός χθες βράδυ όταν κοιμήθηκε, κάποιο όραμα θα είδε, θα αναλογίστηκε τις αμαρτίες του και έφερε στο νου του την Δευτέρα παρουσία και τη φοβερή ώρα της Κρίσεως. Και θέλησε να διορθώσει, ότι διορθώνεται.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση