ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ντούρις: «Θα ακούσω πολλά απ' τους οπαδούς της Ανόρθωσης»

Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας

Δηλώσεις στην τσέχικη ιστοσελίδα sport.cz παραχώρησε ο Μίχαλ Ντούρις και αναφέρθηκε φυσικά στην αποχώρηση του από την Ανόρθωση και την μεταγραφή του στην Ομόνοια.

Τα κυριότερα σημεία: 

Για την απόφαση του να μείνει στην Κύπρο: «Εκπλάγηκα που είχα τόσες προτάσεις, από την Ουγγαρία, την Πολωνία και την Τσεχία. Αλλά όταν μίλησα με την Ομόνοια, ήμουν πλέον σίγουρος. Αποφάσισα να μείνουμε στην Κύπρο, όπου εγώ και η οικογένειά μου είμαστε για δυόμισι χρόνια. Περίμενα να τερματιστεί το συμβόλαιό μου με την Ανόρθωση, ώστε να μείνω ελεύθερος και η Ομόνοια να μην πρέπει να πληρώσει αποζημίωση για μένα. Η Ανόρθωση συμπεριφέρθηκε καλά, η διοίκηση έλαβε υπόψη ότι έκανα καλή εξυπηρέτηση στο σύλλογο».

Για την απόφαση του να αλλάξει ομάδα: «Μετά την περασμένη σεζόν στο κυπριακό πρωτάθλημα που έληξε πρόωρα λόγω της πανδημίας κορωνοϊού, ασχολήθηκα με το μέλλον μου. Έφτασα στο συμπέρασμα ότι θα προσπαθούσα να βρω άλλο ένα συμβόλαιο. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο πίσω από την απόφασή μου».

Για την απόφαση του να πάει σε άλλη μεγάλη ομάδα της Κύπρου: «Προτεραιότητα για μένα ήταν να μείνω στο εξωτερικό. Χαίρομαι που η Ομόνοια με κάλεσε, δεν χρειάστηκε να μετακομίσω σε άλλη χώρα. Νομίζω ότι θα ακούσω πολλά από τους οπαδούς της Ανόρθωσης κατά τη διάρκεια των μεταξύ μας αγώνων. Στην Κύπρο, το ποδόσφαιρο είναι το νούμερο ένα άθλημα, υπάρχει μια τεράστια αντιπαλότητα μεταξύ των πέντε κορυφαίων συλλόγων. Οι αγώνες Ανόρθωσης και Ομόνοιας συγκαταλέγονται στους πιο δημοφιλείς. Ωστόσο, παρόμοιες μετεγγραφές μεταξύ των καλύτερων ομάδων δεν είναι κάτι ιδιαίτερο στην Κύπρο. Γίνονται κάθε χρόνο, επομένως η περίπτωση μου δεν είναι κάτι πρωτοφανές».

Για τους Λέζιακς και Λούφτνερ που συνάντησε στην Ομόνοια: «Είναι υπέροχο που είναι εδώ. Δεν μιλάω καλά ελληνικά. Καταλαβαίνω τους όρους του ποδοσφαίρου. Όμως, σε όλες τις ομάδες μιλάνε αγγλικά, συμπεριλαμβανομένων και των προπονητών. Πριν έρθω στην Ομόνοια, ήρθα σε επαφή και με τους δύο ποδοσφαιριστές. Μου πρότειναν να πάω μεταγραφή στην Ομόνοια».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X