ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νίκος Νικολάου: «Λάθος στόχος κ. Λάρκου»

Η τοποθέτηση του Λεμεσιανού παράγοντα, ο οποίος ενδιαφέρθηκε πέρυσι να αναλάβει την Ομόνοια

Ο Λεμεσιανός παράγοντας και φίλος της Ομόνοιας Νίκος Νικολάου προέβη σε μια "καυστική" ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την διάσκεψη τύπου για την παρουσίαση του Χένινγκ Μπεργκ. Ως γνωστό, ο ίδιος είχε ενδιαφερθεί να αναλάβει την ομάδα πέρυσι, πριν δοθούν τα ηνία στον Σταύρο Παπασταύρου.

Αναλυτικά τι σημειώνει:

«Θέλω να σχολιάσω την διάσκεψη παρουσίαση του νέου προπονητή της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ  του οποίου εύχομαι μόνο επιτυχίες στην ομάδα μας. Θέλω να σχολιάσω απλά τους στόχους της ομάδας που ανάφερε ο Νεόφυτος Λάρκου στις δηλώσεις του περί τετράδας, επιστροφή του κόσμου στην ομάδα και ομάδα με σωστή κατεύθυνση.»

"Διαφωνώ στον στόχο της τετράδας κύριε Λαρκου και θα αναλύσω το σκεπτικό μου σαν ένας απλός Ομονοιάτης . Η Ομόνοια έχει 71 χρόνια ιστορία και η ιστορία της την επιτάσσει να είναι πάντα στην κορυφή . Η οντότητα του σωματείου δείχνει μόνο την κορυφή . Ο κόσμος της Ομόνοιας δείχνει μόνο την κορυφή . Αυτή η ομάδα είναι γεννημένη μόνο για την κορυφή. Η κορυφή δεν σημαίνει να είσαι πάντα πρώτος αλλά εκεί που επιτάσσει η ιστορία και το DNA της ομάδας μας. Ο στόχος της τετράδας δείχνει αλλά πράγματα στο μυαλό μου. Ότι δεν πιστεύεις σε αυτό που θα κτίσεις ότι θα είναι ισοδύναμο με τους ανταγωνιστές σου τους οποίους γνωρίζεις αλλά θα είσαι κάποιο επίπεδο πιο κάτω από αυτούς και αυτό σύμφωνα με το μπάτζετ που εχεις στα χέρια σου βαζεις τον στόχο της τετράδας ."

"Αυτό είναι μέγα λάθος γιατί έδω καθαρά αλλοιώνουμε εμείς οι ίδιοι το δικό μας DΝΑ το οποίο δυστυχώς κάθε χρόνο χάνεται και αυτό . Επιβάλλεται να βρούμε πίσω την χαμένη ταυτότητα μας το δικό μας DNA αυτό που αρμόζει στον Ομονοιάτη που μεγάλωσε γενιές με την στόφα του νικητή πάντα . Χάθηκε αυτή η νοοτροπία του νικητή τα τελευταία 9 χρόνια και πρέπει να επανέλθει."

"Εν κατακλείδι η δήλωση του στόχου περί τετράδας δεν κτύπησε καλά στα αυτιά του κόσμου της Ομόνοιας και καλό είναι να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας καθαρά . Μόνο με ψηλούς στόχους θα πάεις στην κορυφή . Η πίεση φέρνει πάντα αποτελέσματα, η μη πίεση φέρνει την χρονιά που πέρασε να είσαι στο δεύτερο γκρουπ γιατί εκεί ήταν η πραγματική σου θέση."

"Τέλος με τον στόχο περί τετράδας δεν θα πετύχεις τον άλλο στόχο σου που είναι η επιστροφή του κόσμου πίσω στην ομάδα . Ο κόσμος θέλει πλέον στόχους κορυφής και όχι μίζερους στόχους όπως είναι η δήλωση περί τετράδας".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X