ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
30° Λευκωσία,
28 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

ΠτΔ για τους πανηγυρισμούς με ατάκα για τα 11 χρόνια ξηρασίας

Έδωσε ελαφρυντικά στους Ομονοιάτες αν και σημείωσε ότι δεν έπρεπε να παραβιαστούν τα μέτρα

Δηλώσεις στα ΜΜΕ για τους χθεσινούς πανηγυρισμούς των οπαδών της Ομόνοιας έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης μετά την κηδεία του Παντελή Κούρου.

Αναλυτικά:

«Ουδείς θέλει, ούτε και η διοίκηση του συγκεκριμένου σωματείου θα ήθελε να εκτραπούν. Όμως την ίδια ώρα να αναλογιστούμε και τα αισθήματα ενός φίλαθλου κόσμου ο οποίος μετά από 11 χρόνια η ομάδα του κερδίζει. Κακώς παραβίασαν. Αλλά είναι δύο μέτρα και δύο σταθμά; Ή θα έπρεπε να παρέμβει η αστυνομία και να είχαμε ακόμα μία εκτροπή που δεν θα ήταν επιθυμητή από κανένα έκτροπα που δεν θα ήταν επιθυμητά από κανένα«.

Για τις εικόνες συνωστισμού: «Ένα θέλω να πω. Δεν αδικώ όσους εύλογα παραπονούνται για τις ταλαιπωρίες των δύο τριών ημερών. Όμως το να μηδενίζεις μία διάκριση της χώρας σου είναι ντροπή για όσους το πράττουν. Συμμερίζομαι τα παράπονα του κόσμου και εντός των επιμένων ημερών θα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά κάποιες δυσκολίες. Ας συγκρίνουν όμως κάποιοι τι συμβαίνει σε χώρες της Ευρώπης ή και αλλού με το τι συμβαίνει στην Κύπρο»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση