ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπεργκ: «Το τελευταίο που θέλουμε είναι να διώξουμε 6-7 παίκτες»

Αναφορά του προπονητή της Ομόνοιας στα μεταγραφικά

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μετά τη νίκη της ομάδας του με 0-5 σε βάρος του ΠΟΞ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη Β' φάση του κυπέλλου:

Για το παιχνίδι: «Ήταν καλό το αποτέλεσμα και η εμφάνιση. Ήμασταν συμπαγείς σε όλο το παιχνίδι και ήταν καλό ότι σκοράραμε πέντε γκολ. Κάναμε καλή δουλειά».

Για τα μεταγραφικά: «Δεν είναι μυστικό ότι ψάχνουμε επιθετικό. Δουλεύαμε πολύ καιρό για να βρούμε παίκτη καλύτερο ή διαφορετικό από αυτούς που έχουμε, εντός μπάτζετ. Οι παίκτες δεν είναι ελεύθεροι τον Γενάρη, οι διαθέσιμοι παίκτες πιθανώς να μην έπαιζαν με τις ομάδες τους ή θέλουν να φύγουν για άλλους λόγους. Τον Γενάρη το να βρεις παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν δεν είναι εύκολο. Μιλάμε με κάποιους και εξετάζουμε εναλλακτικές. Είμαστε πιο κοντά απ’ ότι την περασμένη εβδομάδα αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι τελειωμένο. Έχουμε καλή και πετυχημένη ομάδα. Θέλουμε να βελτιώσουμε τη θέση μας, αλλά μπορούμε να διεκδικήσουμε τα πάντα. Το τελευταίο που θέλουμε είναι να φτάσουμε στην κατάσταση που ήμασταν όταν ήρθα και να αποδεσμεύσουμε 6-7 παίκτες. Προσπαθούμε να βρούμε ισορροπία, να βρούμε τον κατάλληλο παίκτη που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Δεν έχει ουσία να φέρεις κάποιον που δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα είχαμε το ίδιο σκεπτικό το καλοκαίρι, όταν πρωτοήρθαμε και τον Γενάρη. Δεν άλλαξε τίποτα σε σχέση με τη φιλοσοφία. Κάποιες φορές είναι ευκολότερο να βρεις τους παίκτες που ταιριάζουν από άλλες φορές. Το καλοκαίρι η περίοδος είναι καταλληλότερη».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση