ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπεργκ: «Η προετοιμασία μας για την ΑΕΛ θα είναι όπως πάντα»

Δηλώσεις του τεχνικού της Ομόνοιας

Σπουδαία νίκη για την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και πλέον τρεις στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος βροντοφώναξε στους Λεμεσιανούς ότι ο τίτλος περνά από ΓΣΠ. Μετά το τέλος του αγώνα ο Χένινγκ Μπεργκ παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδα και τη σπουδαία νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ:

Πρώτο σχόλιο: «Είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα. Η εμφάνιση μας ήταν καλή σε κάποια σημεία του αγώνα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλα τέρματα. Είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Κάθε παιχνίδι που παίζουμε τώρα είναι σημαντικό. Αυτό συμβαίνει από την αρχή της χρονιάς. Έτσι είναι για την Ομόνοια ανεξαρτήτως στιγμής. Η προετοιμασία μας θα είναι φυσιολογική όπως πάντα. Η απόδοση μας σήμερα ήταν σταθερή. Η Ανόρθωση δεν έκανε επιθέσεις. Παίξαμε ικανοποιητικά σήμερα σε κάποια σημεία ήμασταν καλοί, ενώ ήμασταν σταθεροί. Η προετοιμασία μας για την ΑΕΛ θα είναι όπως πάντα και όπως πάντοτε επικεντρωνόμαστε στον εαυτό μας και θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε και να εξελιχθούμε».

Για τον Κούσουλο: «Ο ίδιος ένιωσε ένα σφίξιμο στο μυ. Αν είναι όντως σφίξιμο θα είναι εντάξει για το επόμενο παιχνίδι. Ο Βίτορ που τον αντικατέστησε τα πήγε καλά, όπως και ο Κούσουλος. Ελπίζω να είναι καλά»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση