ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπεργκ: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δόθηκαν» (vid)

Διαβάστε τι δήλωσε ο Νορβηγός

Αναφορά στη διαιτησία έκανε ο Χένινγκ Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα με τον Ερμή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νορβηγός προπονητής:

«Είναι ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δόθηκαν τα πέναλτι,. Είχαμε ευκαιρίες όχι όμως θα θέλαμε να έχουμε φτιάξει περισσότερες. Θα πρέπει στη συνέχεια να βελτιωθούμε ως ομάδα».

Για το λόγο που δεν μπορεί να κερδίσει η Ομόνοια: «Παίζαμε με την ενδεκάδα που θεωρούσαμε την καλύτερη για να κερδίσουμε. Μπορείς αν κάνεις 5 αλλαγές αλλά τις κάνεις εάν πιστεύεις ότι θα βελτιώσεις την εικόνα σου, εάν δεν το πιστεύεις δεν τις κάνεις. Στα τρία παιχνίδια τα τελευταία δεν ήμασταν καλοί. Γκολ μπορείς να πετύχεις με πολλούς τρόπους. Δεν κερδίσαμε αυτά τα παιχνίδια γιατί δεν ήμασταν αρκετά καλοί».

Αν πιστεύει ότι η Ομόνοια μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο: «Έχουν περάσει 12 αγωνιστικές, το πρωτάθλημα έχει 36 αγώνες. Είμαστε εννιά βαθμούς πίσω με αγώνα λιγότερο. Δεν ξέρω αν το πιστεύετε εσείς, όμως εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Είμαστε η μόνη ομάδα στην Κύπρο που έπαιξε τόσα παιχνίδια. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Πέρσι ο στόχος μας ήταν να βγούμε στην Ευρώπη και καταλήξαμε πρώτοι. Το ίδιο θέλουμε να συμβεί και φέτος, όμως είναι νωρίς να πούμε ότι δεν θα συμβεί και φέτος. Τώρα, έχουμε ντέρμπι μπροστά μας και ίσως να είναι καλύτερα για εμάς».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση