ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπεργκ: «Δεν ήταν όπως με... ΑΕΛ»

Δηλώσεις του τεχνικού της Ομόνοιας

Στο 0-0 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Ομόνοια. Οι «Πράσινοι» για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες μένουν στην ισοπαλία στο Τσίρειο στάδιο. Ο Χένινγκ Μπεργκ στις δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός πως το σημερινό αποτέλεσμα είναι οκ.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Δεν ήταν τόσο έντονο όσο το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Έχουμε πολλά παιχνίδια σε λίγες μέρες μέσα στη νέα χρονιά και φάνηκε στο παιχνίδι. Ελέγξαμε το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά ο βαθμός είναι οκ για εμάς».

Για τις διαφορές με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ: «Προσπαθήσαμε να επιτεθούμε με την ΑΕΛ αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν βρίσκαμε τις προϋποθέσεις ένεκα του πρέσινγκ. Θέλαμε να επιτεθούμε και στα δυο παιχνίδια. Είμαι ικανοποιημένος που σήμερα το πράξαμε και δείξαμε καλή ποιότητα με τη μπάλα. Είχαμε τον έλεγχο. Ο Απόλλωνας αμύνθηκε λίγο διαφορετικά σε σχέση με τον πρώτο αγώνα».

Για το γεγονός πως γίνονται αγώνες κάθες 3 αγώνες: «Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να επεκταθεί η σεζόν μετά την αναβολή του Euro 17. Ότι κι αν πω κάποιοι θα πουν ότι δεν είναι δουλειά μου να σχολιάσω. Δεν είμαι πολιτικός. Μιλάω για το ποδόσφαιρο. Σίγουρα επηρεάζει την ποιότητα των παιχνιδιών. Δεν μπορούμε να παίξουμε σε κάθε παιχνίδι με την καλύτερη μας ομάδα. Δεν μπορούμε να βγάζουμε σε κάθε παιχνίδι την ένταση που θέλουμε. Δεν έχουμε παράπονο, έχουμε καλούς παίκτες. Έχουμε άλλο παιχνίδι το Σάββατο. Είμαστε η μόνη ομάδα που θα παίξει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Το πρόγραμμα μετά τα Χριστούγεννα ήταν πολύ δύσκολο, ανταποκριθήκαμε και τώρα βλέπουμε τη συνέχεια».

Για άλλη μεταγραφή: «Δεν ξέρω. Έχουμε καλό ρόστερ. Ήρθε ο Μαρκο ο οποίος προπονείται Σήμερα δεν ήταν διαθέσιμος.Τον περιμένουμε να είναι 100 τοις εκατό έτοιμος. Νομίζω ότι η κάθε ομάδα, όσο το παράθυρο είναι ανοικτό, βλέπει αν υπάρχει κάτι καλό στο μπάτζετ. Δεν είναι εύκολο. Έχουμε καλή ομάδα και καλούς παίκτες. Δεν υπάρχουν μεγάλα πλάνα για την περιοδο Ιανουαρίου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση