ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μίκου: «Η Ομόνοια σου δίνει τη δυνατότητα να παλέψεις ξανά για το πρωτάθλημα» (vid)

Ο Βενεζουελάνος επιθετικός είναι ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας έκανε ο 34χρονος Βενεζουελάνος επιθετικός Μίκου.

Αναλυτικά:

 «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας και αυτού του πρωταθλήματος. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Είναι ένας σύλλογος που σου δίνει τη δυνατότητα να παλέψεις ξανά για το πρωτάθλημα και κάθε παίκτης πρέπει να δίνει τα πάντα για να το πετύχεις αυτό».

Για τους λόγους που επέλεξε την  Ομόνοια: «Είναι πολλοί οι λόγοι. Ο πιο σημαντικός είναι πως ήθελα να επιστρέψω στην Ευρώπη μετά από δύο χρόνια στην Ινδία και να αγωνιστώ ξανά σε ανταγωνιστικό και δυνατό πρωτάθλημα. Επίσης έχω φίλους σε κάποιες ομάδες εδώ και μου είπαν τα καλύτερα για τον σύλλογο και την οργάνωση του. Όλα αυτά έκαναν πιο εύκολη την απόφαση μου».

Για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του: «Είναι η σκληρή και ομαδική δουλειά. Ξέρω πως κάθε παίκτης είναι σημαντικός στο γήπεδο, όμως στο τέλος είναι ένα άθλημα που αγωνίζονται 11 και 3 αλλαγές. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η ομάδα, γιατί τους χρειαζόμαστε όλους και όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για τον κόσμο: «Τους καταλαβαίνω, γιατί υποστηρίζουν πολύ θερμά την ομάδα. Απαιτούν αποτελέσματα, τίτλους και αυτή η πίεση είναι καλή γιατί οι παίκτες πρέπει να γνωρίζουν και να ζουν με αυτή. Πιστεύω πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο, θέλουμε τα ίδια με αυτούς και πιστεύω πως μαζί θα προσπαθήσουμε για τα θετικά αποτελέσματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ξενέρωμα (vid)

Ξενέρωμα (vid)

Δεν πήρε καμιά ομάδα αυτό που καιγόταν για να πάρει
24sports team
 |  ΑΕΛ
X