ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μέτωπο κατά Αργυρού

Προκύπτουν αντιδράσεις από ομάδες για την πρόθεση της ΚΟΠ να τον τοποθετήσει στο πόστο του εκπαιδευτή

Τον αντικαταστάτη του Πολωνού Maciej Wierzbowski αναζητούν στην ΚΟΠ, ο οποίος κατείχε το πόστο του εκπαιδευτή των βοηθών διαιτητών της πρώτης κατηγορίας.

Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να τοποθετήσουν τον παρατηρητή Μιχάλη Αργυρού στη συγκεκριμένη θέση, εξέλιξη η οποία ωστόσο δεν βρίσκει σύμφωνες όλες τις ομάδες.

Όπως πληροφορούμαστε, υπάρχει μεγάλη αντίδραση από την Ομόνοια, τον Απόλλων και την Ανόρθωση, ομάδες οι οποίες τάσσονται κατηγορηματικά κατά της συγκεκριμένης κίνησης που προσανατολίζεται να κάνει η ΚΟΠ.

Θυμίζουμε ότι ο Μιχάλης Αργυρού είχε βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου για φερόμενους χειραγωγημένους αγώνες του 2012.

Εναντίον του, είχε καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας και ο πρώην διεθνής διαιτητής, Μάριος Παναγή, ο οποίος μεταξύ άλλων, ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι ο Αργυρού, διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο με στόχο να χειραγωγηθούν δυο αγώνες της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου κατά τη σεζόν 2011-12.

Το δικαστήριο, αφού άκουσε όλες τις μαρτυρίες έκρινε ότι ο Μιχάλης Αργυρού είναι αθώος και απέρριψε όλες τις σε βάρος του κατηγορίες, απόφαση η οποία ανακοινώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X