ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαυρίας: «Νίκη για να πλησιάσουμε στην πρώτη θέση» (vid)

Σύνθημα νίκης από τον Ελλαδίτη μπακ της Ομόνοιας

Ο Χάρης Μαυρίας μίλησε στο OFC TV για το ντέρμπι με την Ανόρθωση, ενώ αναφέρθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Πάφος FC, τη δική του παρουσία στη φετινή σεζόν και είπε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο μας για τη στήριξη! #ΟΜΟΝΟΙΑ

Πώς περιμένεις το ντέρμπι απέναντι στην Ανόρθωση;

«Θα είναι 100% ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε δει ότι στην πορεία του πρωταθλήματος μέχρι σήμερα ίσως εμείς και η Ανόρθωση να είμαστε οι πιο σταθερές ομάδες. Είναι ένα ντέρμπι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Ποια είναι τα κλειδιά για να κερδίσουμε ένα ντέρμπι σαν και αυτό της Κυριακής;

«Σίγουρα η συγκέντρωση, η δυναμικότητα και η αποφασιστικότητα είναι στοιχεία που κερδίζουν ένα τέτοιο παιχνίδι. Αλλά από εκεί και πέρα, αν βγάλουμε το πάθος που πρέπει στον αγωνιστικό χώρο, τότε θα είμαστε εμείς που θα κερδίσουμε το παιχνίδι».

Η νίκη στο ντέρμπι με την Ανόρθωση είναι σημαντική για να παραμείνουμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Το γεγονός αυτό δημιουργεί έξτρα πίεση στην ομάδα;

«Εννοείται είναι πάρα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για εμάς για να πλησιάσουμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αυτό, όμως, δεν μας γεμίζει πίεση. Έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας, τι μπορούμε να κάνουμε, το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμα, αλλά αυτό δεν μας καθησυχάζει. Πιστεύω ότι θα βγάλουμε το καλύτερο μας πρόσωπο για να κερδίσουμε και να πλησιάσουμε την πρώτη θέση».

Τι συναισθήματα σου αφήνει το παιχνίδι με την Πάφο;

«Είμαστε όλη η ομάδα απογοητευμένη από αυτό το παιχνίδι. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, δεν ήμασταν αποτελεσματικοί, παρά το γεγονός ότι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Θεωρώ πως αυτά τα παιχνίδια αποτελούν μάθημα για την ομάδα γιατί το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και πρέπει να μάθουμε να τα “καθαρίζουμε” όσο πιο νωρίς γίνεται. Έτσι ώστε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς με ωραίο ποδόσφαιρο».

Πώς δεχτήκαμε ως ποδοσφαιριστές αυτή την απώλεια και ποιο ήταν το κύριο μήνυμα που πέρασε μέσα στην ομάδα μετά το παιχνίδι;

«Όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα που θέλουμε, όπως στο παιχνίδι με την Πάφο, καθόμαστε και κοιτάζουμε τα λάθη μας. Το ίδιο κάνουμε και στις καλές και στις κακές εμφανίσεις. Ειδικά σε ένα παιχνίδι που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, κοιτάζουμε τα λάθη μας και κατευθείαν από την επόμενη κιόλας προπόνηση προσπαθούμε να βελτιωθούμε και να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

Στη φετινή σεζόν οι εμφανίσεις σου είναι σταθερά σε καλό επίπεδο και ο κόσμος είναι ικανοποιημένος με την παρουσία σου. Πώς νιώθεις για αυτό;

«Θεωρώ πως όλη η ομάδα έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις φέτος. Από εκεί και πέρα, το πιο σημαντικό είναι η διάρκεια και αυτός είναι ένας στόχος που πρέπει να βάλουμε όλοι. Δηλαδή, να διατηρήσουμε μέχρι τέλους την απόδοση μας σε ψηλά επίπεδα. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που μας στηρίζει. Σε κάθε παιχνίδι μας δίνει πάρα πολλή δύναμη. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, έτσι ώστε να αποδώσουμε τα μέγιστα».

Ο κόσμος είναι συνεχώς δίπλα στην ομάδα και τη στηρίζει σε κάθε αγώνα. Ποιο το μήνυμα σου;

«Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας. Προσπαθούμε με την απόδοση μας και τις νίκες να του δίνουμε χαρά. Σε μεγάλο παιχνίδι κερδίσαμε φέτος, εντός έδρας και τον Απόλλωνα και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι και να τους δώσουμε χαρά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X