ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαυρίας: «Μακάρι να παίζαμε σε μια γεμάτη Τούμπα»

Τι είπε ενόψει ΠΑΟΚ

Στην απουσία του κόσμου στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου την παραμονή του ιστορικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Χάρης Μαυρίας, που εξέφρασε τη χαρά του για τον επικείμενο αγώνα και τη συμμετοχή της ομάδας του στους ομίλους γενικότερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την παρουσία της ομάδας του στους ομίλους του Γιουρόπα: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο Γιουρόπα Λιγκ μετά από μία πολύ πετυχημένη χρονιά. Τα καταφέραμε αφού προκριθήκαμε από δύσκολους αντιπάλους. Θεωρώ ότι έχουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο και μπορούμε να ανταγωνιστούμε όλες τις ομάδες του ομίλου».

Για το αγωνιστικό στιλ της Ομόνοιας: «Βρισκόμαστε στους ομίλους οπότε θεωρώ ότι έχουμε το δικό μας στιλ. Μία πολύ καλή άμυνα, προσπαθούμε να επιτεθούμε με οποιοδήποτε τρόπο και αυτό θα φανεί στο γήπεδο. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα αλλά θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε το δικό μας στιλ παιχνιδιού».

Για τον ΠΑΟΚ: «Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει δυναμώσει πάρα πολύ. Κατάφερε και πριν από δύο χρόνια να πάρει το πρωτάθλημα. Τις τελευταίες χρονιές έχει και καλές πορείες στην Ευρώπη. Ανέκαθεν ήταν καλή ομάδα, απλώς τα τελευταία χρόνια έχει και αποτελεσματικότητα».

Για το κίνητρό τους: «Για κάθε ποδοσφαιριστή το κίνητρο είναι οι ευρωπαϊκοί αγώνες. Αυτό ονειρεύεται κάθε παίκτης και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε σε αυτό το επίπεδο και να δείξουμε ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε».

Για την απουσία του κόσμου: «Το ότι ο κόσμος λείπει από τα γήπεδα είναι μείον για κάθε ποδοσφαιριστή. Όλοι θέλουμε να παίζουμε σε ωραία ατμόσφαιρα. Ξέρω την ατμόσφαιρα της Τούμπας. Μακάρι να ήταν γεμάτη. Θεωρώ ότι δεν είναι προς όφελος των παικτών. Είτε της γηπεδούχου, είτε της φιλοξενούμενης».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση