ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λούφτνερ: «Γιατί όχι ξανά στην Ομόνοια;»

Τι είπε για το ενδεχόμενο οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του παραχώρησε ο αμυντικός της Ομόνοιας Μίχαελ Λούφτνερ.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για το αν θα συνεχιστεί το κυπριακό πρωτάθλημα: «Μέχρι στιγμής, έχουμε ενημέρωση ότι η ΚΟΠ σίγουρα θέλει να τελειώσει το πρωτάθλημα. Υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν να τελειώνει το πρωτάθλημα μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Αν πάει για ακόμη ένα μήνα η καραντίνα, θα είναι πολύ δύσκολο να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Εξάλλου, θα χρειαστεί και κάποια προετοιμασία, δεν μπορούμε να αρχίσουμε αμέσως τους αγώνες. Αν η καραντίνα συνεχιστεί για ακόμη ένα, ενάμιση μήνα, πολύ φοβάμαι ότι το πρωτάθλημα δεν θα ολοκληρωθεί».

Για το τι θα συμβεί εάν διακοπεί οριστικά το πρωτάθλξμα:: «Έχουμε τους ίδιους βαθμούς με την Ανόρθωση, αλλά με καλύτερο συντελεστή. Εάν αναβληθεί το πρωτάθλημα και επικυρωθεί η βαθμολογία, θα είμαστε πρωταθλητές. Αυτό είναι το πρώτο σενάριο. Το δεύτερο είναι ότι εάν το πρωτάθλημα ακυρωθεί, στην Ευρώπη θα πάνε με τα αποτελέσματα της περασμένης σεζόν».

Για το τι θα γίνει με τον δανεισμό του: «Πριν γίνει ο δανεισμός μου, είχα 2-3 επιλογές αλλά δεν θα τους αποκαλύψω τώρα. Όσο για το συμβόλαιό μου έχει ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου, αλλά όπως έχω διαβάσει η FIFA έδωσε κάποιες οδηγίες για τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν την 1η Ιουλίου, να μπορούν ανανεώνονται αυτόματα για μήνα ή δύο για να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Κανείς όμως δε ξέρει τι θα συμβεί, επομένως ούτε γνωρίζω που θα είμαι. Αλλά αν τα συμβόλαια λήξουν στις 30 Ιουνίου, έχω επιλογές για το τι θα συμβεί στη συνέχεια. Συγκεκριμένα, ή στην Κοπεγχάγη, ή κάπου αλλού ή ακόμη ένα χρόνο στην Ομόνοια. Τα σωματεία έχουν οικονομικά προβλήματα, έτσι θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Ίσως είμαι τυχερός που έχω συμβόλαιο με τη Κοπεγχάγη για άλλα δυόμισι χρόνια».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X