ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λούφτνερ: «Έχω πολλά να μάθω στην Κύπρο»

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο Σολμπάγκεν

Στο επίσημο κανάλι της Κοπενχάγης μίλησε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Ομόνοιας Μίχαελ Λούφτνερ καθώς και ο τέως προπονητής του Σολμπάγκεν.

Αναλυτικά:

Στάαλε Σολμπάγκεν:

«Ο Λούφτνερ ήρθε στην Κοπεγχάγη από τη Σλάβια Πράγας το καλοκαίρι του 2017 και έχει παίξει 52 παιχνίδια για το σύλλογο. Από το Σεπτέμβριο του 2018 έχει ανακάμψει από σοβαρό τραυματισμό και τώρα χρειάζεται να παίζει τακτικά. Ο Μίχαελ έχει εργαστεί σκληρά και επαγγελματικά για να ανακάμψει και τώρα πρέπει να παίξει όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια για να φτάσει το 100%»

 «Στην Κοπενχάγη θα είναι δύσκολο για τον Λούφτνερ με τον τρέχοντα ανταγωνισμό, οπότε αυτή η συμφωνία είναι καλή για όλους μας. Ο Χένινγκ Μπέργκ είναι επίσης καλός προπονητής με τις ίδιες αμυντικές αρχές όπως και η Κοπενχάγη.

 «Η συμφωνία δανείου έχει νόημα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, ο Λούφτνερ είναι ακόμα νέος και από την αρχή βγήκε σε μεγάλες προκλήσεις. Είναι θετικό ότι τώρα θα έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει καινούργιο σε ένα νέο περιβάλλον, όπου θα παρακολουθήσουμε την ανάπτυξή του».

 Από την πλευρά του ο Λούφτνερ εξέφρασε την αποφασιστικότητά του να επανέλθει στο καλύτερο δυνατό προσθέτοντας:

 «Έχω αντιμετωπιστεί πολύ καλά στην Κοπενχάγη κατά τη διάρκεια του τραυματισμού μου και τώρα πρέπει να παίξω παιχνίδια για να επιστρέψω και να συνεχίσω την εξέλιξή μου»

 «Έχω ακόμα πολλά να μάθω ως ποδοσφαιριστής, και αυτή θα είναι μια καλή εμπειρία όπου παίρνω πολλά καλά πράγματα.

 «Ανυπομονώ να ξεκινήσω την Κύπρο και να παίξω ξανά μετά το μακρύ μου τραυματισμό.»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

<