ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάρκου: «Αυτό που πέτυχε η ομάδα ήταν πέρα από κάθε προσδοκία»

Ο απολογισμός του Νεόφυτου Λάρκου

Ο Νεόφυτος Λάρκου μίλησε για την περίοδο που έχει περάσει τους στόχους της ομάδας και την επιτυχία κάνοντας ένα απολογισμό για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Δεν ήταν εύκολη χρονιά όμως η Ομόνοια πέτυχε τους στόχους πέρα από κάθε προσδοκία.

Αναλυτικά:

«Σαν ομάδα είχαμε θέσει 3 στόχους. Την είσοδό μας στην πρώτη 4αδα, τη δημιουργία «κορμού» και να φέρουμε τον κόσμο πίσω. Αυτό που πέτυχε η ομάδα ήταν πέρα από κάθε προσδοκία. Δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να διεκδικήσουμε τους δύο τίτλους. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον ΔΣ, στον προπονητή, στο τεχνικό επιτελείο, στο προσωπικό της ομάδας, υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Επιτέλεσαν όλοι αξιόλογο έργο. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Σίμο Ταραπουλούζη και άλλα άτομα του στενού μου περιβάλλοντος που με ανέκτηκαν.

Ο κόσμος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την έκφραση του κόσμου, που έψαχνε την ποιότητα στο πρώτο φιλικό με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ. Πήραμε δύσκολες αποφάσεις, ήταν δύσκολα στην εκτέλεση, αλλάξαμε πράγματα, ΄ήταν επώδυνο αυτό, λύσαμε συμβόλαια και θα έπρεπε να φέρναμε παίκτες, για να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα. Κτίσαμε ευέλικτο ρόστερ με ψυχραιμία. Στην προετοιμασία είχαμε πολλά πράγματα να χειριστούμε, βάσει των οδηγιών του προπονητή.

Είχαμε αφίξεις ποδοσφαιριστών με διαφορετικά δεδομένα. Θέλαμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο από την αρχή. Είχαμε καλή παρουσία, αλλά με πολλά κενά, χρειαζόμασταν χρόνο. Έπρεπε να διαχειριστούμε τα αποτελέσματα, τον Οκτώβριο χάσαμε τους δύο τερματοφύλακες μας με μερικές ώρες διαφορά. Κρατήσαμε την ψυχραιμία μας, καταφέραμε να αναπληρώσουμε αυτό το πολύ μεγάλο κενό που δημιουργήθηκε, το οποίο είχε αντίκτυπο και στον κόσμο. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο μεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου. Τον Ιανουάριο κάναμε ελάχιστες αλλαγές, με τις μεταγραφές που έγιναν δώσαμε χρόνο και χώρο σε νέους παίκτες, αυτοί συμμετείχαν ουσιαστικά. Αν δείτε πόσοι έφυγαν και πόσοι ήρθαν, αυτό επαληθεύεται. Γίναμε καλύτερη και πιο γρήγορη ομάδα.

Κρατήσαμε τους παίκτες μας σε καλή ψυχολογική και φυσική κατάσταση, κατά τη διάρκεια της διακοπής. Αισθάνομαι πολύ καλά που ήμουν μέρος αυτής της ομάδας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Μέτωπο κατά Αργυρού

Μέτωπο κατά Αργυρού

Προκύπτουν αντιδράσεις από ομάδες για την πρόθεση της ΚΟΠ να τον τοποθετήσει στο πόστο του εκπαιδευτή
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X