ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λανγκ: «Θα είναι πιο γλυκό αν το πάρουμε στο γήπεδο»

Θέλει να συνεχιστεί η χρονιά

Την επιθυμία του να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί κανονικά η ποδοσφαιρική σεζόν, κάτι που θα κάνει την κατάκτηση του πρωταθλήματος πιο γλυκιά, εξέφρασε σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ο Άνταμ Λανγκ.

Αφού μίλησε για την αξιέπαινη πρωτοβουλία που πήρε να δωρίσει 15 ταμπλέτες αξίας σχεδόν 3 χιλιάδων ευρώ σε οικογένειες συμπατριωτών του που το είχαν ανάγκη, προκειμένου να μπορέσουν τα παιδιά τους να συμμετέχουν σε πρόγραμμα διδασκαλίας εξ αποστάσεως, ο Ούγγρος αμυντικός εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς τις δυνατότητες της Ομόνοιας να κατακτήσει το πρωτάθλημα στο γήπεδο, κάτι που θα ήταν το πιο δίκαιο για όλους.

Η σχετική του τοποθέτηση:

«Η κατάσταση είναι διαφορετική σε κάθε χώρα, που προφανώς προσπαθεί να επιλέξει την καλύτερη δυνατή λύση αναλόγως συνθηκών. Στην Κύπρο οι συνέπειες της πανδημίας δεν είναι τόσο σοβαρές όσο στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Γι' αυτό λέω ότι δεν θα ένιωθα ότι είναι δίκαιο να τελειώσει τώρα το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι η ομάδα μας είναι η πιο δυνατή απ' όλες. Αυτό φαίνεται και στη βαθμολογία, όμως υπάρχουν ακόμα εννέα αγώνες και μπορούν να γίνουν πολλά. Η τύχη μας είναι στα δικά μας χέρια, αν κερδίσουμε τους υπόλοιπους αγώνες θα είμαστε πρωταθλητές. Δεν θα είναι η ίδια η χαρά να κατακτήσουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς να παίξουμε εννέα παιχνίδια. Η επιτυχία σε ένα καθαρό, δίκαιο πρωτάθλημα θα είναι πολύ πιο γλυκιά και οι περισσότερες ομάδες νιώθουν το ίδιο».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X