ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κύριε Υπουργέ…

Καλή η «κάρτα»… πολύ πιο σοβαρές όμως οι καταγγελίες της Ομόνοιας

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Είναι πλέον εύκολο, ίσως και διασκεδαστικό ν’ αναφέρεις αριθμούς και γεγονότα για να επιβεβαιώσεις τα επιχειρήματα σου και συνάμα την αποτελεσματικότητα του μέτρου που εκπόνησε η Κυβέρνηση εις την οποία ανήκετε .

Ακόμη και με φτηνό μάρκετινγκ ή επιδερμικές προσεγγίσεις ποστάροντας κάθε λίγο και λιγάκι την αυξητική τάση που επιδεικνύει η κάρτα φιλάθλου.

Το πρόβλημα όμως αγαπητέ Υπουργέ όπως το είχαμε καταγράψει σε άρθρο στην Καθημερινή της Κύπρου (δες εδώ) , δεν είναι πια η βία στα γήπεδα, ούτε αν οι κάτοχοι των καρτών αυξάνονται.

Αγαπητέ κύριε Υπουργέ, το πρόβλημα στην Κύπρο είναι πασιφανές και ολόκληρη η κυπριακή κοινωνία το συζητά. Το έθεσε μάλιστα χθες η Ομόνοια με ανακοίνωση της αναφέροντας ξεκάθαρα ότι ο υπόκοσμος έχει για τα καλά εισχωρήσει στο άθλημα τονίζοντας παράλληλα ότι πολλοί από τους παράγοντες προ συνεννοούνται αποτελέσματα αγώνων με σκοπό το προσωπικό οικονομικό όφελος.

Επί τούτου, τονίζουν ότι λίαν συντόμως θα παραθέσουν υλικό το οποίο μάλιστα θα διοχετεύσουν προς την ΟΥΕΦΑ και όλα τα αρμόδια σώματα. Καλό θα ήταν όντως να διελευκάνετε τα όποια στοιχεία διαθέτουν μήπως και συνιστούν σοβαρά τεκμήρια για την όποια έρευνα θελήσετε να ξεκινήσετε. 

Καλό θα ήταν αφού, όπως εσείς ισχυρίζεστε, πατάξατε τη βία, να στραφείτε πια στο πραγματικό πρόβλημα του κυπριακού ποδοσφαίρου που δεν είναι άλλο από τη διαφθορά και κάθε λογής παράνομες πράξεις που γίνονται εις βάρος του αθλήματος και κατ’ επέκταση της κοινωνίας.

Σε ένα προηγμένο νομικά κράτος, θα είχαν ήδη παρέμβει οι διωκτικές αρχές μετά τις καταγγελίες της Ομόνοιας για να εξασφαλίσουν στοιχεία και να προχωρήσουν γιατί όχι σε όλες τις κατευθύνσεις που θα επιφέρουν επιτέλους την κάθαρση σ’ ένα κατά γενική ομολογία διεφθαρμένο χώρο.

Εν ολίγοις θα ήθελα να σας επισημάνουμε ότι επιτέλους η Πολιτεία πρέπει να σκύψει πάνω στα πραγματικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τον χώρο, απομονώνοντας τα κακοποιά στοιχεία από έναν χώρο που παραδοσιακά αποτελεί μέσο ψυχαγωγίας στον κύπριο πολίτη.

Και αν όντως επιτευχθεί κάτι τέτοιο, να είστε σίγουροι ότι ο αριθμός των κατόχων της κάρτας θα φτάσει σε δυσθεώρητα νούμερα… τα οποία θα κάνουν χαρούμενους όχι μόνο εσάς προσωπικά ή την Κυβέρνηση, αλλά την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα που λέει και θυμόσοφος λαός…Επιτέλους έστω και αργά ας λογοδοτήσουν κάποιοι…

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση