ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κόκκινη» κάρτα υπουργείου σε δύο Ολλανδούς

Αμφίβολη συμμετοχή δύο παικτών της Αϊντχόφεν

Πρόβλημα φαίνεται να προκύπτει με δύο ποδοσφαιριστές της Αϊντχόφεν, παραμονή του αγώνα με την Ομόνοια, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Συγκεκριμένα, η Ολλανδική ομάδα απέστειλε στο Υπουργείο Υγείας για εξέταση τα τεστ για έλεγχο. Το Υπουργείο διαπίστωσε ότι δύο παίκτες της Αϊντχόφεν δεν είχαν τα απαραίτητα και έγκαιρα τεστ για να μπορούν να εισέλθουν στην χώρα.

Συνεπώς, το Υπουργείο ενημέρωσε την Αϊντχόφεν ότι υπάρχει θέμα με αυτούς τους δύο παίκτες και θα πρέπει να το διευθετήσει, για να μπορούν να έρθουν στην χώρα μας. 

Τα ονόματα των δύο ποδοσφαιριστών δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά εάν οι Ολλανδοί δεν προβούν στα απαραίτητα τεστ, τότε οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους δεν θα τους επιτρέψουν την είσοδος τους στην Κύπρο.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, κατά πόσο η Ολλανδική ομάδα έχει προβεί στις διαδικασίες που τους έχουν υποδείξει ή εάν έχουν αποκλείσει τους παίκτες από την αποστολή. Εάν όμως έχουν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, χωρίς να έχουν τα απαραίτητα τεστ και αφιχθούν σήμερα στην Κύπρο, τότε δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος και οι δύο ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στην χώρα τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: Νοέμβρης… γδάρτης

Ομόνοια: Νοέμβρης… γδάρτης

Η Ομόνοια που βρέθηκε από τη Γη της Επαγγελίας στον Αρμαγεδώνα κι ο Μπεργκ που πάει να γίνει από Μωυσής… Ιωάννης ο Βαπτιστής ...
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ