ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Κλωτσάει» για Άρη ο Λοβέρα

Ο Αργεντινός δεν βλέπει θετικά την προοπτική να αγωνιστεί στους «κιτρινόμαυρους»

Αναφορά στην προσπάθεια του Ολυμπιακού Πειραιώς για την απόκτηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά από τον Άρη κάνει ο Ευάγγελος Μίχος στην ιστοσελίδα sportdog.gr, σημειώνοντας ότι ο Λοβέρα δεν είναι θετικός  στην προοπτική να αγωνιστεί στους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά:

Πως μπορεί ο Άρης να κάνει 100% δικό του τον Καμαρά ώστε στην συνέχεια να τον πουλήσει (όπως καλή ώρα στον Ολυμπιακό);

Πληρώνοντας τοις μετρητοίς (αυτό πάντως πρακτικά ακούω πως είναι διαπραγματεύσιμο) το υπόλοιπο του. Με την Φούλαμ να διατηρεί το δικαίωμα, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα(10ημερο) από την στιγμή που της κατατεθεί η προσφορά του Άρη, να "ματσάρει" το ποσό και να τον κρατήσει.

Στο δια ταύτα: το υπόλοιπο του Άρη προς την Φούλαμ ήταν 2.500.000 ευρώ (με καταβολή 5 ισόποσων δόσεων 500.000 ευρώ)! Και το δικαίωμα των Λονδρέζων για να ματσάρουν την νέα πρόταση που τους έγινε, λήγει την Κυριακή.

Εξ ου και ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Λονδίνο αλλά και η αισιόδοξη πρόβλεψη στα ρεπορτάζ πως η μεταγραφή του Καμαρά (τον θέλει ο Μαρτίνς) στον Ολυμπιακό, θα έκλεινε στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Συμπέρασμα : από όλα τα παραπάνω αντιλαμβάνεται κανείς πως δεν υπάρχουν τα 5 και τα 6 εκατομμύρια που γράφονται πως θα κοστίσει ο Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Ολυμπιακό.

Το συνολικό κόστος για τους "ερυθρόλευκους" λογικά δεν μπορεί να είναι πάνω από τα 3.000.000. Χωρίς να υπολογίζουμε τον Λοβέρα (μαθαίνω πως "κλωτσάει" για "Βικελίδης") ή κάποιο άλλο έμψυχο αντάλλαγμα στον Άρη...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση