ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
10° Λευκωσία,
20 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Καραμπάχ-Ομόνοια: Έπεσαν να τον «φάνε»

Ούτε στον εχθρό του να μην τύχει, σκέφτεται ο Μαγκομεντάλιεφ

24sports team

info@24sports.com.cy

Ήτανε λογικό πως με το που στέρησε τη νίκη στην Καραμπάχ η Ομόνοια με εκείνη τη φοβερή γκολάρα-έμπνευση του Τζόρντι Γκόμεθ, οι υποστηρικτές της ομάδας από το Μπακού και οι δημοσιογράφοι να ασκήσουν σκληρή κριτική στον Σαχρούντιν Μαγκομεντάλιεφ για το τέρμα που δέχθηκε στα τελευταία στάδια του αγώνα.

Ε, όπως και να το κάνουμε φέρει ευθύνη, αλλά όπως ανέφερε και ο τεχνικός της Καραμπάχ, Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ, περισσότερο είναι σωστό να επικροτηθεί το τέρμα του Καταλανού μέσου των πρασίνων παρά να τα βάλει ο κόσμος με τον τερματοφύλακα της ομάδας του, τον οποίο όπως τόνισε, στηρίζει σε μεγάλο βαθμό.

Κάποιες κριτικές αγγίζουν τα όρια της υπερβολής, άλλες είναι πιο ήπιες για τον Μαγκομεντάλιεφ, στον οποίο αποδίδονται ευθύνες για τις απώλειες της Καραμπάχ, ενώ σε πολλά Μέσα επικρατεί η αναφορά τύπου «Ο τερματοφύλακας τούς έκανε ένα μεγάλο δώρο». Όπως αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς, το πιο δύσκολο πράγμα αυτές της μέρες στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, είναι να σε λένε... Σαχρούντιν Μαγκομεντάλιεφ.

«Φέτος, όπως και πέρυσι, ο Μαγκομεντάλιεφ έχει βελτιωθεί πολύ. Είναι ένας από τους καλύτερους στην ομάδα, αλλά και στην εθνική ομάδα του Αζερμπαϊτζάν. Είναι όμως εντελώς ακατανόητο, που σε τόσο κρίσιμα τελευταία λεπτά στην αναμέτρηση, τη στιγμή που παιζόταν το παιχνίδι στο κέντρο του γηπέδου να βρεθεί πολύ εκτός από τη μικρή περιοχή του και πέρα από το πέναλτι. Αυτό έγινε γρήγορα αντιληπτό από τον έμπειρο Ισπανό της Ομόνοιας, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα απευθείας από το κέντρο. Ναι, ο Σαχρούντιν Μαγκομεντάλιεφ δεν έκανε τον Μανουέλ Νόιερ. Το πιο προσβλητικό σε αυτό: λίγο νωρίτερα, ο τερματοφύλακας δύο φορές (!) έτρεξε έξω από την περιοχή του ανεπιτυχώς και, όπως φαίνεται, αυτό θα έπρεπε να τον ειδοποιήσει. Αλλά όχι…», είναι κάποιο από τα σχόλια δημοσιογράφων.

Σε Μέσοόπου βαθμολογήθηκε η απόδοση των παικτών της Καραμπάχ, η αξιολόγηση για τον Μαγκομεντάλιεφ «αγγίζει» σχεδόν τον πάτο με μόλις 2.0, τη στιγμή που οι πλείστοι συμπαίκτες πήραν από πάνω 5.0 με εξαίρεση δύο (4.0 και 4.5).

«Αυτό ήταν ίσως το πιο χειρότερο παιχνίδι του τερματοφύλακα των “άλογων” τα τελευταία τουλάχιστον δύο χρόνια. Αβέβαιες ενέργειες, ανεπιτυχείς έξοδοι, μία από τις οποίες έληξε με γκολ του αντιπάλου, στερώντας τη νίκη από την Καραμπάχ», τονίζεται

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση