ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καλά… κι ο Λέσιακς;

Η φημολογία για τον Κίκο αγγίζει και την Ομόνοια, όμως εκεί υπάρχει ήδη ο κορυφαίος αριστερός μπακ του πρωταθλήματος

Δημήτρης Βρουλλίδης

Απόλλωνας, ΑΕΛ κι Ομόνοια, Τορναρίτης κι ατζέντηδες. Με τόσους μνηστήρες να «σφάζονται» για πάρτη του, τύφλα να ‘χει η Πηνελόπη. Ο Κίκο είναι τη δεδομένη στιγμή το πιο hot όνομα που κυκλοφορεί στο παζάρι του κυπριακού πρωταθλήματος. Έχει απασχολήσει το ρεπορτάζ των μισών ομάδων του λεγόμενου Big-6, ενώ για το ιδιοκτησιακό του καθεστώς έχει ξεσπάσει πόλεμος κανονικός.

Για τον καθένα από τους περισσότερους μπορείς να σκεφτείς λόγους κι αιτίες να συνδέονται με το όνομά του ή να τσακώνονται για πάρτη του. Έχουμε και λέμε. Στον Απόλλωνα θα ταίριαζε γιατί θα του έδινε τη δυνατότητα να αξιοποιήσει τον Αγκίρε ως εξτρέμ. Στην ΑΕΛ η ανάγκη για αριστερό μπακ προέκυψε όχι τώρα, αλλά από πέρσι τον Γενάρη. Ο Ολυμπιακός απολύτως φυσιολογικά θέλει να αποφύγει να χάσει ένα από τα βασικότερα στελέχη του και μάλιστα τζάμπα, ενώ ο κάθε μάνατζερ θα ήθελε στο πελατολόγιό του έναν διακριθέντα του προηγούμενου πρωταθλήματος, πόσο μάλλον από τη στιγμή που μοιάζει να έχει τόση πέραση.

Ως εδώ όλα καλά, μέχρι να φτάσουμε στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ομόνοιας, μιας κι εκεί, η θέση στην οποία παίζει ο Κίκο είναι καλυμμένη. Κι όχι από όποιον κι όποιον, αλλά από τον κορυφαίο αριστερό μπακ του πρωταθλήματος που μας πέρασε.

Ποδοσφαιρική λογική για να χάσει τη θέση του στην εντεκάδα ο Γιαν Λέσιακς δεν υπάρχει απ’ όποια πλευρά κι αν το δεις. Επιπρόσθετα, ο αρμοδιότερος όλων για τα θέματα προγραμματισμού στο «τριφύλλι», ο Νεόφυτος Λάρκου, είχε πει προ ολίγων ημερών πως, εφόσον μείνουν αυτοί που θέλει να κρατήσει η ομάδα, η Ομόνοια θα ψαχτεί για δύο εντεκαδάτους (εξτρέμ και σέντερ φορ) κι απ’ εκεί και πέρα θα πάει να πάρει ακόμα κάνα-δυο παίκτες για να αποκτήσει ακόμα παραπάνω βάθος.

Η αλήθεια είναι πως μια ακόμα επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας δεν θα χάλαγε κανέναν, πόσο μάλλον αν είναι και τέτοιας ποιότητας. Με τα δεδομένα που υπάρχουν, ωστόσο, μοιάζει μεγάλη πολυτέλεια το να κινηθεί η Ομόνοια για την απόκτηση ενός παίκτη με μπερδεμένο ιδιοκτησιακό καθεστώς, που παίρνει και θέση στον κατάλογο Α, για έναν χώρο στον οποίο ο Λέσιακς, υπό φυσιολογικές συνθήκες κι εφόσον είναι υγιής, θα κόβει και θα ράβει όλη τη χρονιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ξέμπαρκοι...

Ξέμπαρκοι...

Έληξε ο δανεισμός τους, αλλά για την ώρα δεν μπορούν να ενσωματωθούν στις προπονήσεις των ομάδων τους
24sports team
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X