ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
28° Λευκωσία,
02 Αυγούστου, 2021
sport fm - listen live

Καϊάφας: «Αυτό που κάνει ο Μπεργκ μου δίνει και μένα κίνητρο»

Δηλώσεις του νεαρού άσου της Ομόνοιας

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Αλέξανδρος Καϊάφας, ποδοσφαιριστής της ομάδας U19 της ακαδημίας της Ομόνοιας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την δύσκολη περίοδο της πανδημίας όταν και σταματήσαν οι προπονήσεις, για την βοήθεια που έλαβαν από την ακαδημία, ενώ στο τέλος αναφέρθηκε και στην επόμενη χρονιά.

Αρχικά δήλωσε: «Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμάς, για αυτό και η περίοδος εκείνη ήταν δύσκολη. Η ακαδημία της ομάδας μας, με την βοήθεια κάποιων ειδικών προγραμμάτων, μας έδωσε τα εφόδια έτσι ώστε να διατηρηθούμε σε καλή κατάσταση. Τα προγράμματα αυτά αφορούσαν τρέξιμο αλλά και ενδυνάμωση».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Οι προπονήσεις μας τελειώνουν μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε και θα έχουμε περίπου 1 μήνα διακοπές, στις οποίες όμως θα ακολουθούμε συγκεκριμένα προγράμματα για να διατηρηθούμε σε καλή φυσική κατάσταση».

Τέλος αναφέρθηκε και στις ευκαιρίες που δίνονται παίκτες της ακαδημίας από τον προπονητή της πρώτης ομάδας Χέννινγκ Μπεργκ: «Είναι σίγουρα πολύ ενθαρρυντικό για όλους τους μικρούς, να βλέπουν ότι παιδιά της ακαδημίας αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα και είναι κάτι που μου δίνει και εμένα ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για να συνεχίζω να προσπαθώ για το καλύτερο αποτέλεσμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση